Εύβοια: Όταν πρόσεξε καλύτερα τα παπούτσια του κατάλαβε το λάθος


Βόρεια Εύβοια: Όταν πρόσεξε καλύτερα τα παπούτσια του κατάλαβε το λάθος

Το έλεγε στους φίλους του στην Βόρεια Εύβοια και κανένας δεν τον πίστευε. Η φωτογραφία με τα παπούτσια και την μεταμόρφωση τους, είναι απίθανη.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, αγαπούσε τον ελεύθερο χρόνο να πηγαίνει στο χωράφι του που έχει και να κάνει δουλειές. Έπαιρνε αλλαξιές για να μην λερώσει όπως και δύο ζευγάρια παπούτσια. Είχε αρκετή λάσπη το χωράφι και δεν ήθελε με τίποτα να λερώσει τα παπούτσια του.

Μια μέρα, αφού έκανε την δουλειά του στο χωράφι και είχε νυχτώσει, ξέχασε να πάρει μαζί του τα παλιά του παπούτσια που συνήθως τα άφηνε στο όχημα μέχρι να πάει την επόμενη φορά. Όταν το θυμήθηκε, ήταν ήδη αργά μιας και είχε φτάσει στο σπίτι του στην Βόρεια Εύβοια. Για μια στιγμή, σκέφτηκε να γυρίσει να πάρει τα παλιά υποδήματα αλλά είχε τόση πολύ κούραση που προτίμησε να καθίσει να δει τηλεόραση και να ξεκουραστεί λιγουλάκι.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έτυχε για μία εβδομάδα να μην μπορεί να πάει στο χωράφι του μιας και ήταν πολλές οι υποχρεώσεις και δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος. Όταν όμως πήγε, δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε.

Πίστευε ότι θα έχανε τα παπούτσια αλλά η σκέψη εξαφανίστηκε όταν τα είδε στο βάθος του κτήματος που βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια (εδώ θα βρείτε και άλλες ειδήσεις της βόρειας Εύβοιας). Τα πλησίασε και αυτό που είδε, σίγουρα θα το θυμάται μια ζωή, γιατί μέσα στο παπούτσι του, είχε φυτρώσει ….ζωή! Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, είχε φυτρώσει πρασινάδα.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Παπούτσια σε χωράφι της Εύβοιας

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις