
Η κακοκαιρία ήρθε και στην Εύβοια που δείχνει τα δόντια της εδώ και αρκετές ώρες. Τα ξημερώματα άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς σε όλο τον νομό. Ο συνδυασμός με τους δυνατούς ανέμους, δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα.
Σε πολλά σημεία του νομού είχαμε ρίψεις δέντρων μιας και οι άνεμοι φυσούσαν με μανία. Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σημειώθηκαν στην Βόρεια Εύβοια κυρίως στην περιοχή του Μαντουδίου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο δρόμο Μαντούδι – Προκόπι, μιας και έπεσαν πλατάνια από τους ισχυρούς ανέμους και την καταιγίδα. Ο δρόμος καθαρίστηκε αλλά τα φαινόμενα είναι ακόμα σε ισχύ κάνοντας δύσκολη την οδήγηση στην περιοχή.
Εύβοια: Έμειναν άφωνοι όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ένα πανέμορφο πλάσμα
Εύβοια: Άφωνος όταν άκουσε έναν περίεργο θόρυβο στα σκαλοπάτια
Εύβοια: Το άγνωστο σήμα που ελάχιστοι γνωρίζουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News. για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.