Εύβοια: Έπαθε πλάκα με αυτό που είδε στο χωράφι

Δείτε τι πελώριο βρήκε στο χωράφι της στην Εύβοια
Δείτε τι πελώριο βρήκε στο χωράφι της στην Εύβοια (πηγή φωτογραφίας: unsplash)

Και εμείς πάθαμε πλάκα με αυτό το μέγεθος μιας και δεν το έχουμε συνηθίσει και δεν το βλέπουμε τόσο συχνά στο χωράφι. Η ίδια προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει πως βρέθηκε στο χωράφι της ο γίγαντας που θα δείτε παρακάτω αλλά εξήγηση δεν μπόρεσε να βρει.

Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία που κανένας δεν πίστευε όταν την είδε στα κοινωνικά δίκτυα. Η χαρά που πήρε ήταν ακόμα πιο μεγάλη και από μια επιταγή ακρίβειας. Έβλεπε μπροστά της ένα θαύμα της φύσης.

Όταν φύτευε στο κήπο της τους σπόρους δεν πίστευε ότι μετά από λίγους μήνες αυτοί θα δημιουργούσαν κάτι το μοναδικό και κάτι πελώριο. Έτσι βγήκε καρπός, με βάρος που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει. Κι όλα αυτά χωρίς χημικές ουσίες παρά μόνο με βιολογική μέθοδο.

Δείτε τι πελώριο βρήκε στο χωράφι της στην Εύβοια

Ζυγίζει περίπου 646 γραμμάρια και δεν έχει ίχνος από φυτοφάρμακα. Η συνταξιούχος που ασχολείται ερασιτεχνικά με την κηπουρική και βάζει περιβολάκι για την οικογένεια της, κατάφερε να παράξει χωρίς τη χρήση λιπασμάτων και χημικών σκευασμάτων (φυτοφαρμάκων) αυτή την ντομάτα που είναι πολύ μεγάλη.

Ως ήταν φυσικό το γεγονός προκάλεσε έκπληξη και ταυτόχρονα εντύπωση στην ιδιοκτήτρια του χωραφιού, όσο και στους γείτονες της, οι οποίοι έσπευσαν να θαυμάσουν τον καρπό, που το χαρακτήρισαν θαύμα της φύσης, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Όλα αυτά έγιναν χωρίς χημικές ουσίες παρά μόνο με βιολογική μέθοδο.