Δες τι μεγάλο έργο ετοιμάζουν στη Χαλκίδα σύντομα [Φωτογραφίες]

Θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί ποιο έργο ετοιμάζεται στη Χαλκίδα να ξεκινήσει σύντομα.

Δες τι έργο θα ξεκινήσει στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο της πόλης λίγο πριν την παλιά γέφυρα. Ένα έργο μεγάλης σημασίας μιας και έχουν γίνει πολλά ατυχήματα στην περιοχή. Ήταν ένα αίτημα των κατοίκων μιας και τα τελευταία χρόνια υπήρχε συνωστισμός στην περιοχή.

Τυχαίνει εκεί να βρίσκονται οι Αλυκές, όπου χιλιάδες είναι οι καθημερινοί επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μόλις 2 χλμ από εκεί βρίσκεται η υπέροχη παραλία της Δροσιάς, η παραλία Αλυκές. Η παραλία θυμίζει τροπικό νησί. Είναι αμμουδερή με πανέμορφη θέα, καθαρή θάλασσα και είναι ρηχή για τα παιδιά να μπορούν να παίξουν αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους άφοβα.

Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πρωτοαντικρίζοντας τις Αλυκές ότι είναι δυνατόν να υπάρχει μία τέτοια παραλία σε απόσταση τόση λίγη από Αθήνα. Τα τυρκουάζ νερά της με τη λευκή και απαλή σαν πούδρα άμμο γοητεύουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραλίες της Εύβοιας: Η κρυφή παραδεισένια παραλία Λιμνιώνας κρυμμένη μέσα στην φύση

Τι κάνουν δύο πουλιά στην Εύβοια κατά του κορονοϊού;

Τρομακτικό! Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του σε χωριό στην Βοιωτία και εξαφανίστηκαν από μέσα τα λεφτά!

Αυτό το έργο στη Χαλκίδα ξεκινά

Στην υλοποίηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομής για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κόμβος Δροσιάς Ν.Α. Εύβοιας», προϋπολογισμού 1.201.500,00€, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό.

Το έργο αφορά την κατασκευή ισόπεδου συγκοινωνιακού κόμβου, σε κυκλικό σχήμα στην θέση Αγ. Παρασκευή της Δ.Ε. Ανθηδώνας του Δήμου Χαλκιδέων. Περιλαμβάνει ακόμη ασφαλτόστρωση τμήματος της επαρχιακής οδού αρ.32, εκατέρωθεν του κυκλικού κόμβου, καθώς και εργασίες κατασκευής δικτύου απορροής όμβριων υδάτων. Τέλος, προβλέπεται και η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού του κόμβου.

«H διασταύρωση Αγίας Παρασκευής στην είσοδο της Δ.Ε. Ανθηδώνας του Δήμου Χαλκιδεών έχει πέντε κλάδους και πολύ μεγάλη κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες. Η κατασκευή του κόμβου που ξεκινάει είναι ένα αίτημα πολλών ετών και με την ολοκλήρωσή του θα προσφέρει οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Υπογράψαμε τη σύμβαση και τρέχουμε για άρτια και ταχεία υλοποίηση.» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Δείτε φωτογραφία από το έργο στη Χαλκίδα

Η κατασκευή του κόμβου που ξεκινάει είναι ένα αίτημα πολλών ετών
Το έργο της κατασκευής του κόμβου που ξεκινάει στη Χαλκίδα είναι ένα αίτημα πολλών ετών

Διαβάστε περισσότερα στο newse.gr

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή 2023;

Πότε πληρώνεται το επίδομα θέρμανσης;

Προσλήψεις αναπληρωτών: Μέχρι πότε οι αιτήσεις;

Κύμη: Ένα μακρύ ψάρι έβγαλαν από την θάλασσα!

Εύβοια: Εκατομμύρια ευρώ κρύβονταν σε αποθήκη!

Δείτε τι απίθανο έπαθε ένας διαρρήκτης στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις