Ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα: Πότε λήγουν τα vouchers

Επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα: Ποια θα είναι η διαδικασία;

Αν και η Εύβοια “λούζεται’ από τον ήλιο, πολλά σπίτια όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, δεν έχουν ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η προθεσμία για την εξαργύρωση των vouchers λήγει στις 4 Οκτωβρίου και αναμένεται ότι στη συνέχεια θα αρχίσει ο δεύτερος κύκλους του προγράμματος «Ανακυκλώνω- Αλλάζω θερμοσίφωνα» με την ανάδειξη νέων δικαιούχων από τη δεξαμενή των επιλαχόντων. Κατά την εξαργύρωση των επιταγών, αναμένεται ότι θα υπάρξει επιπλέον χώρος, από την προσαύξηση του προϋπολογισμού των 100 εκατ. ευρώ, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα και επιλαχόντες δικαιούχοι.

Να σημειωθεί η ημερομηνία λήξης της δυνατότητας παράδοσης των παλαιών συσκευών από δικαιούχους προς τα καταστήματα των αρχικών εξαργυρώσεων είναι η Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ενώ για τις εξαργυρώσεις των δεσμεύσεων καταληκτικής ημερομηνίας είναι η Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Την επιδότηση αγοράς ενός καινούργιου ηλιακού θερμοσίφωνα σύγχρονης τεχνολογίας.

-Την επιδότηση της δαπάνης για την εκτέλεση αναγκαίων συμπληρωματικών εργασιών αντικατάστασης του παλιού ηλεκτρικού θερμοσίφωνα με το νέο ηλιακό (π.χ. κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα ή απεγκατάστασης του παλαιού θερμοσίφωνα, αναλώσιμα & εξαρτήματα κλπ.)

-Την υποχρεωτική παράδοση του παλιού ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον έμπορο λιανικής από τον οποίο γίνεται η προμήθεια του νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα.

Είσαι δικαιούχος επιδότησης για θερμοσίφωνα; Επισκέψου το κατάστημα του Νίκου Τσιμπούκη στο Αλιβέρι για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου!

Εύκολα και γρήγορα, θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον ηλιακό θερμοσίφωνα που σου ταιριάζει και τις υπηρεσίες εγκατάστασης που χρειάζεσαι!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22230 23185.