Δωράκια για να χαρίσεις στα μέλη της οικογένειάς σου!

Πολύ συχνά αναρωτιέσαι ποιο θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο δώρο για να χαρίσεις στα οικογενειακά σου πρόσωπα που θα τα ενθουσιάσουν και θα τα χαροποιήσουν. Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα ψάχνεις κάτι πρωτότυπο και μοναδικό. Γι΄ αυτό λοιπόν, σε αυτό το άρθρο επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε ιδέες που θα χαρίσουν χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Εισιτήρια θεάτρου

Το θέατρο είναι μια έξοδος που θα χαροποιήσει όλη την οικογένεια. Επέλεξε τη θεατρική παράσταση που θέλεις να παρακολουθήσεις τόσο καιρό και κλείσε τα εισιτήρια για να απολαύσετε όλοι μαζί μια έξοδο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με φαγητό και ποτό στο κέντρο της πόλης για να κλείσει όμορφα η βραδιά σας.

Κοσμήματα

Τα κοσμήματα αποτελούν πάντα μια επιλογή που θα δώσει χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Για τις γυναίκες της οικογένειες, μπορείς να επιλέξεις βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ με μαργαριτάρια για να τα συνδυάζουν με κάθε outfit. Και για τους άνδρες της οικογένειας, τα ανδρικά βραχιόλια με μακραμέ σχέδια ή τα δερμάτινα βραχιόλια θα ολοκληρώσουν μοναδικά το στυλ τους.

Μαρτάκια

Πρωτότυπο, μοναδικό και ένα δώρο που θα τους χαρίσει χαρά είναι τα μαρτάκια. Αν και είναι μια επιλογή που μπορούν να χαρούν μόνο τον Μάρτιο, αυτή η πρόταση είναι μια έκπληξη που δεν θα την περιμένουν και θα τους χαρίσει πολλά χαμόγελα. Στην αγορά θα βρεις πολλά σχέδια σε μαρτάκια με διακοσμητικά στοιχεία για να επιλέξεις αυτό που τους εκφράζει περισσότερο.

Λαμπάδες

Και αν αναζητάς ένα μοναδικό δώρο για το Πάσχα, οι χειροποίητες λαμπάδες https://www.annamariamazaraki.gr/el/easter είναι η κατάλληλη επιλογή. Για τους γονείς σου επέλεξε matchy matchy λαμπάδες για ζευγάρια με διακοσμητικά ή μπρελόκ που θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητα. Και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αναζήτησε λαμπάδες με κοσμήματα ή λαμπάδες με μινιατούρες και διακοσμητικά για τον χώρο τους.

Βιβλία

Τα βιβλία και τα activity books είναι πάντα μια καλή επιλογή δώρου για κάθε ηλικία. Μπορείς να επιλέξεις μια σειρά από αστυνομικά βιβλία για να τα δανειστεί όλη η οικογένεια ή διαδραστικά βιβλία γρίφων. Τα βιβλία αποτελούν μια επιλογή δώρου όπου θα ενθουσιαστούν πολύ!

Παζλ και ξύλινες κατασκευές

Και αν αναζητάς κάτι πρωτότυπο ή ακόμη πιο διαδραστικό, τα ξύλινα παζλ και οι κατασκευές είναι η αφορμή για να παίξετε όλοι μαζί και να χτίσετε ατελείωτες οικογενειακές στιγμές. Στην αγορά θα βρεις πρωτότυπα ξύλινα παζλ με μοναδικά κομμάτια που δεν έχεις ξαναδεί για να παίζετε όλη η οικογένεια μαζί!