Πυροσβέστης σε φωτιά

Εύβοια: Έπιασε φωτιά καμινάδα σε σπίτι

Πριν από λίγη ώρα, αναστάτωση προκλήθηκε στη Χαλκίδα όταν φωτιά ξέσπασε σε καμινάδα

Το περιστατικό έλαβε χώρα προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους. Οι φλόγες έγιναν άμεσα ορατές, ωστόσο η αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Αμέσως μετά την ειδοποίηση, ένα όχημα της Πυροσβεστικής έσπευσε στο σημείο για να περιορίσουν τη φωτιά.

Advertisement

Η ταχύτητα με την οποία έφτασαν οι αρχές απέτρεψε την εξάπλωση της φωτιάς, η οποία θα μπορούσε να έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην οικία και πιθανώς να έθετε σε κίνδυνο και άλλες κοντινές κατοικίες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή στους πολίτες, τονίζοντας τη σημασία του τακτικού καθαρισμού των καμινάδων για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Ο χειμώνας συνεχίζεται, και η πρόληψη είναι το κλειδί για την αποτροπή νέων πυρκαγιών σε κατοικίες!

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

2 λόγοι να ΜΗΝ μαζεύεις μόνος σου μανιτάρια στα βουνά της Εύβοιας

1 μυστικό για την Κύμη που δεν γνωρίζουν πολλοί

Εύβοια: Πάνω από 1000 πλάσματα πετούσαν στον ουρανό


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.