Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Το στοιχειωμένο μέρος της Εύβοιας: Τα ανεξήγητα φαινόμενα

στοιχειωμένο μέρος Εύβοιας

Το πιο τρομακτικό μέρος στην Εύβοια. Μάλιστα είχε αναφερθεί και εφημερίδα για το στοιχειωμένο μέρος της Εύβοιας.

Από τα αρχαία χρόνια υπήρχαν οι στοιχειωμένοι θρύλοι γεμάτοι από τρομακτικές ιστορίες για να τρώνε τα παιδιά όλο το φαγητό τους και να κάνουν ορισμένους να μένουν ξάγρυπνοι τις νύχτες.

Και αν η σύγχρονη πραγματικότητα έριξε φως σε όλη τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα από αρκετά στοιχειωμένα μέρη αφήνοντας τα φαντάσματα τους άστεγα, υπάρχουν αναφορές σε εφημερίδες κατά το παρελθόν.

Τα περίεργα ατυχήματα στη Χαλκίδα και το στοιχειωμένο μέρος της Εύβοιας

Ένα μέρος της Χαλκίδας, θεωρήθηκε στοιχειωμένο κατά το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα το 1938 έγινε ένα ατύχημα με ένα κάρο που πάνω του βρίσκονταν 6 άτομα από την περιοχή. Το άλογο αφήνιασε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανατραπεί το κάρο.

Η Διοίκηση Χωροφυλακής Χαλκίδας έκανε έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην ανατροπή του κάρου. Πολλοί είπαν ότι ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της ανατροπής της σούστας.

Πολλοί είπαν ότι το ατύχημα έγινε από τα σφυρίγματα της αμαξοστοιχίας που περνούσε εκείνη την ώρα. Το άλογο πιθανώς να τρόμαξε και έτσι έγινε το ατύχημα.

Εκείνη την περίοδο όμως υπήρχαν και κάτοικοι που πίστευαν ότι η περιοχή ήταν στοιχειωμένη και είχαν ανατραπεί και πολλά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για την τοποθεσία, δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Χαλκίδας, όπου διαρκώς συνέβαιναν δυστυχήματα και για την οποία οι κάτοικοι πίστευαν ότι ήταν στοιχειωμένη.

Εκείνη την περιοχή είχαν γίνει πολλά ατυχήματα και είχαν τραυματιστεί πολλά άτομα. Στα δυστυχήματα αυτά που είχαν προηγηθεί, είχαν τραυματιστεί πολλά άτομα, άλλα ελαφριά και άλλα αρκετά σοβαρά.

Τα πολλά δυστυχήματα, στο ίδιο πάντοτε σημείο, ήταν η αφορμή να θεωρείται ο τόπος στοιχειωμένος και να υπάρχουν θρύλοι σκοτεινοί και δυσοίωνοι.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Ακρόπολις εκείνη την επόχή

Μάλιστα οι κάτοικοι την δεκαετία του 1930 πίστευαν ότι όλα τα ατυχήματα γίνονταν εξαιτίας μιας δολοφονίας ενός Αγά. Οι δολοφόνοι του, πέταξαν το πτώμα του στην περιοχή.

Οι κάτοικοι πίστευαν ότι όλα τα προκαλούσε το πτώμα του Αγά.

Μια ιστορία που εκείνη την εποχή προκαλούσε φόβο, ενώ με το πέρασμα των χρόνων γέλιο.

Φυσικά αυτή η ιστορία είναι θρύλος που αρέσει να λέγεται και να τρομάζουν οι νεότεροι και τίποτε δεν συμβαίνει σε αυτή την περιοχή.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.