Εύβοια: Προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο με μια κότα!

Advertisement

Ένα μυστήριο προσπαθούσαν να λύσουν οι κάτοικοι σε περιοχή στην Εύβοια όταν είδαν αυτή την κότα να έχει ανέβει πάνω σε κολώνα

Προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο με μια κότα
Προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο με μια κότα

Στην αρχή, όταν είδαν την κότα να είναι πάνω στα σύρματα της κολώνας έμειναν άφωνοι και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν πως αυτό συνέβη.

Κατευθείαν άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο αν οι κότες μπορούν να πετάξουν. Οι κότες δεν πετούν ενώ έχουν φτερά και εδώ είναι το μυστήριο.

Advertisement

Αν πετάξουν, το κάνουν πολύ αδέξια. Αν και έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τους επέτρεπαν να πετάνε όπως τα άλλα πτηνά, παρόλα αυτά η ζωή τους ως οικόσιτα ζώα εδώ και χιλιάδες χρόνια περιόρισε την ικανότητα τους αυτή.

Τα φτερά τα έχουν για ένα απλό φτερούγισμα. Οι κότες ζουν με τους ανθρώπους, σε κοτέτσια, σε χώρους περιορισμένους και έτσι δεν έμαθαν ποτέ να χρησιμοποιούν τα φτερά τους για να πετούν.

Advertisement

Με ένα μυστήριο, ήρθαν αντιμέτωποι οι εθελοντές του Εθελοντικού Σώματος Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας όταν κότα ανέβηκε σε κολώνα της ΔΕΗ το Φθινόπωρο του 2024.

Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτης επικοινώνησε τηλεφωνικά κι ενημέρωσε τους εθελοντές ότι σε γειτονιά της Ερέτριας πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ βρίσκονταν μία κότα πάνω στα καλώδια.

Στο σημείο μετέβησαν δύο εθελοντές κι από διπλανή ταράτσα δεύτερου ορόφου με μεγάλη προσοχή κατέβασαν το πτηνό.

Εύβοια, μυστήριο, κότα
Πολλοί πίστεψαν ότι η κότα ανέβηκε σε ταράτσα σπιτιού και από εκεί βρέθηκε στα σύρματα
Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Εύβοια: Ένα φίδι τέρας έξω από την πόρτα!

Απίθανο φαινόμενο σε παραλιακό χωριό της Εύβοιας – Ψάρια πετάγονταν έξω από το νερό

Εύβοια: Είδαν μπροστά τους 2 πελώρια φίδια


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.