Εύβοια: Βγήκαν από τα αυτοκίνητα και τρόμαξαν όταν είδαν στη θάλασσα! [Φωτογραφία]

Δεν ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Ήταν μια μέρα με έντονη χιονόπτωση και με κρύο που τρυπούσε τα κόκαλα.

Μια μέρα όπου δεν μπορούσες να καθίσεις για πάνω από ένα λεπτό στο κρύο. Το κρύο ήταν τσουχτερό και πολλοί αυτές τις μέρες προτιμούν να κάθονται στο σπίτι τους. Προτιμούν την θαλπωρή της οικίας τους και την ζεστασιά.

Η φωτογραφία που θα δείτε θα σας κάνει να μείνετε με τον στόμα ανοιχτό. Είναι μια φωτογραφία στα προηγούμενα χιόνια στην Εύβοια. Θα προτιμούσαμε να βλέπατε την φωτογραφία με τα χιόνια, το καλοκαίρι με καύσωνα γιατί τώρα, αντικρίζοντας αυτή την εικόνα είμαστε σίγουροι ότι θα τουρτουρίζετε. Τότε που είχε χιονίσει μέχρι και την παραλία. Τότε που δεν υπήρχε ούτε ένα μέτρο στην Εύβοια που να μην έχει καλυφθεί από χιόνι στην Εύβοια.

Στην φωτογραφία θα δείτε έναν χειμερινό κολυμβητή από τον νομό μας που το λέει η καρδιά του και αψήφησε το τσουχτερό κρύο και βούτηξε σε θάλασσα στην Εύβοια.

Μιλήσαμε με έναν χειμερινό κολυμβητή για το πως είναι να κολυμπάς στο κρύο. Είναι μια απίθανη εμπειρία: “Μιας και οι τέσσερις τοίχοι δεν με σήκωναν, αποφάσισα να μη σταματήσω το κολύμπι από το καλοκαίρι και μετά. Το να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα με κρύο, είναι όντως ένα μικρό μαρτύριο. Είναι σαν χιλιάδες μικρές καρφίτσες να τρυπούν το κορμί στην αρχή. Μετά όλα αλλάζουν και έχεις μια ωραία διάθεση σαν να έμαθες ποδήλατο χωρίς βοηθητικές.”

Στην φωτογραφία βλέπετε έναν χειμερινό κολυμβητή από τον νομό μας που το λέει η καρδιά του και αψήφησε το τσουχτερό κρύο και βούτηξε σε θάλασσα στην Εύβοια.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι;

Πως μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα

ΟΠΕΚΕΠΕ συνδεδεμένη 2023: Πότε θα πληρωθεί;

Χαλκίδα: Η απίστευτη πατέντα σε παράθυρο για να μην κρυώνουν

Βόρεια Εύβοια: Ο υδροστρόβιλος τους άφησε άφωνους

Χαλκίδα: Βγήκαν από τις βάρκες τους και είδαν μια αλεπού να τους παρακολουθεί

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις