Εφκα εισφορές Σεπτεμβρίου 2020: Πότε θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια;

παγκακι
Παγκάκι (εικόνα αρχείου)

Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ Σεπτεμβρίου 2020.

Τα προηγούμενα ειδοποιητήρια Αυγούστου 2020 αναρτήθηκαν πριν μέρες και είχαν ημερομηνία πληρωμής 6 Οκτωβρίου 2020.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.

Καλό είναι οι ασφαλισμένοι να επισκέπτονται συχνά τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Από εκεί μπορείτε να ενημερώνεστε αν υπάρχουν νέες οφειλές.

Οι εισφορές εξοφλούνται σε όλες τις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος (ΔΙΑΣ), με εντολές πληρωμής ή με άμεση χρέωση λογαριασμού (πάγια εντολή) και σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής επιβαρύνεστε με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις.

ΕΦΚΑ Σεπτεμβρίου 2020: Για ελεύθερους επαγγελματίες/αυτοαπασχολούμενους προβλέπονται επτά (7) ασφαλιστικές κατηγορίες, εκ των οποίων η μία είναι ειδική και απευθύνεται σε νέους ασφαλισμένους με χρόνο ασφάλισης έως πέντε (5) έτη. Επιπλέον, προβλέπονται έξι (6) ασφαλιστικές κατηγορίες για αγρότες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ασφαλιστικές κατηγορίες στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr).

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι που πληρώνουν τις εισφορές τους μέσω πάγιας εντολής, να αναθέσουν νέα πάγια εντολή με το νέο κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής μέσω του internet Banking της τράπεζας που συνεργάζονται.

Παιδική μάσκα με σωστό μέγεθος για παιδιά σε τρία μεγέθη και σε πέντε υπέροχα χρώματα με 100% ελληνικής παραγωγής με ελληνικές διαστάσεις.