Εφκα εισφορές Σεπτεμβρίου 2020: Πότε θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια;

Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ Σεπτεμβρίου 2020.

Τα προηγούμενα ειδοποιητήρια Αυγούστου 2020 αναρτήθηκαν πριν μέρες και είχαν ημερομηνία πληρωμής 6 Οκτωβρίου 2020.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.

Καλό είναι οι ασφαλισμένοι να επισκέπτονται συχνά τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Από εκεί μπορείτε να ενημερώνεστε αν υπάρχουν νέες οφειλές.

Οι εισφορές εξοφλούνται σε όλες τις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος (ΔΙΑΣ), με εντολές πληρωμής ή με άμεση χρέωση λογαριασμού (πάγια εντολή) και σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής επιβαρύνεστε με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις.

ΕΦΚΑ Σεπτεμβρίου 2020: Για ελεύθερους επαγγελματίες/αυτοαπασχολούμενους προβλέπονται επτά (7) ασφαλιστικές κατηγορίες, εκ των οποίων η μία είναι ειδική και απευθύνεται σε νέους ασφαλισμένους με χρόνο ασφάλισης έως πέντε (5) έτη. Επιπλέον, προβλέπονται έξι (6) ασφαλιστικές κατηγορίες για αγρότες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ασφαλιστικές κατηγορίες στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr).

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι που πληρώνουν τις εισφορές τους μέσω πάγιας εντολής, να αναθέσουν νέα πάγια εντολή με το νέο κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής μέσω του internet Banking της τράπεζας που συνεργάζονται.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Χαλκίδα: Κατέβηκαν στην πυλωτή και τραβούσαν τα μαλλιά τους

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις