Σε λίγες ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές. Εκεί θα γίνουν οι εγγραφές για τα παιδιά που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄ Β΄ και Γ΄ λυκείου, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους για τις ανάγκες λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις, ανανέωσης, εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών-τριών που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών Γ.Ε.Λ. – Ε ΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2021-2022, και ταυτόχρονα οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων θα ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που έχουν καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.
Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές γίνεται με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια. Για να γίνει αυτό, και, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας, θα πρέπει ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτηση (κηδεμόνας e-εγγραφές) να συμπληρώσει σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και να την αποστείλει/καταθέσει στο σχολείο.