Δείτε πόσο επικίνδυνος έγινε ο δρόμος στην Πλατάνα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το φαινόμενο αυτό είχε συμβεί ξανά πριν πολλά χρόνια.

Πρόκειται για την περιοχή της Πλατάνας. Η Πλατάνα είναι παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 384 κατοίκους. Είναι μια παραθαλάσσια περιοχή και άκρως τουριστική τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όλα τα χρόνια, μείζον πρόβλημα της περιοχής είναι ότι η θάλασσα κάθε τόσο τρώει τον δρόμο και δημιουργεί προβλήματα.

Όλα τα χρόνια, τα προβλήματα είναι πολλά στην περιοχή. Η θάλασσα τρώει τον δρόμο και σε πολλά σημεία μειώνεται το πλάτος του, κάνοντας την οδήγηση επικίνδυνη.

Ο δρόμος γίνεται επικίνδυνος. Το κακό είναι ότι δεν είναι ο μοναδικός επικίνδυνος δρόμος στην Εύβοια. Δυστυχώς η Εύβοια έχει πολλούς επικίνδυνους δρόμους.

Μια μεγάλη τρύπα δημιουργήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Πλατάνα. Ήταν 1η Μαρτίου 2021 όταν ο δρόμος έπαθε καθίζηση και μια μεγάλη τρύπα εμφανίστηκε στον δρόμο.

Για καλή μας τύχη, δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο εκείνη την ώρα. Άλλωστε λόγω του lockdown, υπάρχει και η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Άμεσες ήταν οι ενέργειες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και ήδη τα μηχανήματα δουλεύουν μέσα στο βράδυ για να αποκατασταθεί ο δρόμος Πλατάνας, μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Ο ίδιος τόνισε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ότι θα πρέπει άμεσα η Περιφέρεια να κάνει τις παρεμβάσεις που έχει δεσμευτεί. Ο Δήμος την ίδια ώρα, στέκεται αρωγός στην όλη προσπάθεια με σκοπό να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Την ίδια ώρα, στο σημείο βρίσκονται και οι εθελοντές της ομάδας διάσωσης Εύβοιας. Μέλη της ομάδας παρευρίσκονται στο σημείο για τυχόν παροχή βοήθειας. Παράλληλα κάνουν έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε τι εμφανίστηκε σε δρόμο στην Πλατάνα!

Τα συνεργεία του Δήμου κατά την διάρκεια εργασιών στην Πλατάνα.
Ώρα 12 τα μεσάνυχτα και μόλις κατέφθασαν και τα βαρέα οχήματα για την αποκατάσταση του οδοστρώματος! Όλη τη νύχτα θα συνεχιστούν οι εργασίες ώστε το πρωί ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία με ασφάλεια!

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα σε δρόμους. Μια τεράστια τρύπα πριν ένα χρόνο άνοιξε σε δρόμο στη Βιρτζίνια καταπίνοντας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, ένα ολόκληρο μίνι βαν.

Στο βίντεο που ανήρτησε κάτοικος της πόλης Ντέιλ, όπου έγινε το περιστατικό, διακρίνεται το πίσω μέρος του κόκκινου μίνιβαν ενώ το όχημα φαίνεται να κρατιέται μόνον από τον προφυλακτήρα του στο χείλος της βάθους έξι μέτρων τρύπας.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες στο μίνι βαν, επιβεβαίωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Viral βίντεο: Τεράστια τρύπα σε δρόμο καταπίνει ολόκληρο φορτηγάκι [βίντεο]

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το όχημα έγινε συντρίμμια από τα μπάζα τσιμέντου και χώματος που έπεσαν πάνω του. Ευτυχώς το μίνιβαν ήταν σταθμευμένο και δεν υπήρχε κανείς μέσα όταν άνοιξε η τρύπα, μετά έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, που διέβρωσε το υπέδαφος.