ΔΟΠΠΑΧ: Δίνουν καθημερινά αγάπη σε όσους το έχουν ανάγκη στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Τις ημέρες των Χριστουγέννων έδωσαν την δικιά τους αγάπη σε όσους το έχουν ανάγκη στο Δήμο Χαλκιδέων.

Ο ΔΟΠΠΑΧ είναι δίπλα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη καθώς και τους ηλικιωμένους. Ο ΔΟΠΠΑΧ στη Χαλκίδα δεν έχει ωράριο. Όλη την ώρα είναι δίπλα σε οικογένειες που περνούν δύσκολα. Η βασική φιλοσοφία του θεσμού των ΚΑΠΗ έχει να κάνει με την παραμονή των ηλικιωμένων στην κοινότητα, στο οικείο περιβάλλον της οικογένειας, της γειτονιάς, του φιλικού τους περίγυρου και την αποφυγή του ιδρυματισμού ή άλλης μορφής κλειστής περίθαλψης.

Στις δομές του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) για τη διανομή των εορταστικών γευμάτων στους ωφελούμενους του Συσσιτίου, παρευρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου 2020, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού Κάτια Μεγάλου.

«Οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερες για όλους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε να παρέχουμε βοήθεια και στήριξη στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα μοιράστηκε σε πακέτο, λόγω των υγειονομικών περιορισμών. Με την ευχή και την ελπίδα να μην λείπει η υγεία και το φαγητό από κανένα σπιτικό! Χρόνια πολλά!», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Στη διανομή των εορταστικών γευμάτων του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. η Δήμαρχος Χαλκιδέων