Αυτοί δολοφόνησαν τον επιχειρηματία στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Πρόκειται για τους δολοφόνους του επιχειρηματία στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι πολύ επικίνδυνοι. Για αυτόν τον λόγο, δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών που κατηγορούνται για την δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για υπηκόους Συρίας που σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για την δολοφονία γνωστού επιχειρηματία της Χαλκίδας πριν μερικές μέρες.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, διότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των πράξεών τους, ήτοι χρήση βίας, αφετέρου δε, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, δια της συλλήψεως των ανωτέρω κατηγορουμένων, οι οποίοι είναι ύποπτοι φυγής, διότι δεν διαθέτουν γνωστή διαμονή.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 – 24574 και 22210 – 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 22-03-2021 και ώρα 15:00, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.