Δήμος Καρύστου: Αυτό είναι το τηλέφωνο επικοινωνίας

Η Κάρυστος
Η Κάρυστος είναι παραθαλάσσια κωμόπολη και λιμένας στη Νότια Εύβοια και αποτελεί την έδρα του ομώνυμου δήμου, ενώ υπήρξε πρωτεύουσα της ομώνυμης τέως επαρχίας. Το 1951 αριθμούσε 3.118 κατοίκους. Πηγή φωτογραφίας: Δημήτρης Βερούχης

Από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 τίθεται σε λειτουργία η Νέα τηλεφωνική υπηρεσία εξυπηρέτησης των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Καρύστου με αποκλειστικό σκοπό την καταγραφή και προώθηση αιτημάτων των πολιτών προς τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10.00 πμ έως τις 14.00 μ.μ. καλώντας τον αριθμό 2224 350026 ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να μεταφέρει εύκολα και γρήγορα τις επισημάνσεις και τα αιτήματά του ούτως ώστε να διαβιβαστούν άμεσα και στοχευμένα στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

“Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, απαντάμε με σκληρή δουλειά, προγραμματισμό και συνέργειες. Δυναμώνουμε τη φωνή του Δημότη, ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή, απαντώντας ουσιαστικά στις προκλήσεις του μέλλοντος” δήλωσε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο evianews.com