Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες στην Εύβοια – Ένα άγνωστο πελώριο ψάρι

Ψάρι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ψαράδες στην Εύβοια όταν δίπλα στην βάρκα εμφανίστηκε ένα άγνωστο και συνάμα πελώριο ψάρι

Το άγνωστο και πελώριο ψάρι που έκανε την απρόσμενη εμφάνιση του, είχε μήκος που ξεπερνούσε τα δύο μέτρα.

Η κίνηση του ήταν αργή αλλά επιβλητική, κάνοντας μικρούς κυματισμούς στο νερό, ενώ τα πτερύγια του είχαν ασυνήθιστο σχήμα, σαν να ήταν σχεδιασμένα για τα μεγάλα βάθη.

Το πελώριο πλάσμα που εμφανίστηκε δίπλα σε βάρκα στην Εύβοια, άφησε τους ψαράδες με το στόμα ανοιχτό, καθώς κανείς τους δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Το άγνωστο ψάρι κινούνταν αργά, σαν να εξερευνούσε τον θαλάσσιο χώρο.

Οι ψαράδες, αν και έμπειροι, δεν μπόρεσαν να το αναγνωρίσουν, αφήνοντας ερωτήματα για την προέλευση του και το αν πρόκειται για κάποιο σπάνιο ή άγνωστο μέχρι σήμερα είδος.

Οι ψαράδες έμειναν άφωνοι με ένα μείγμα δέους, φόβου και ενθουσιασμού καθώς το άγνωστο πλάσμα βρίσκονταν δίπλα στη βάρκα τους.

Η αδρεναλίνη τους ανέβηκε. Ξαφνικά τα χέρια τους έσφιξαν γερά τα κουπιά, έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Παράλληλα μέσα τους είχαν και μια αίσθηση θαυμασμού που τους κράτησε παγωμένους, σαν να παρακολουθούσαν ένα μυστήριο που η θάλασσα αποφάσισε να τους αποκαλύψει.

Εύβοια Νέα

Εύβοια: Θρήνος για 45χρονη γυναίκα που έφυγε νωρίς

Πανικός σε σπίτι έξω από τη Χαλκίδα: Δεν μπορούσε να περπατήσει στα δωμάτια

Χαλκίδα: Άνοιξε τα παράθυρα και έμεινε άφωνος με τις αλεπούδες

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη