
Νέα τραγωδία στην Εύβοια με έναν άντρα να εντοπίζεται νεκρός σε χαράδρα.
Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Πλατάνας στην Κύμη και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Πλατάνα – Κονίστρες.
Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του
Τον άτυχο άνδρα ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του άνδρες του πυροσβεστικού κλιμακίου Κύμης.
Πρόκειται για 55χρονο άντρα που αγνοούνταν εδώ και ώρες στην περιοχή.
Για αρκετές ώρες δεν σήκωνε τηλέφωνο
Από την Κυριακή το απόγευμα δεν σήκωνε το τηλέφωνο του με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί του άνθρωποι.
Εδώ και ώρες ξεκίνησαν οι αναζητήσεις και άνδρες της αστυνομίας, χτένιζαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή.
Όταν βρέθηκαν στην περιοχή Ταμπάκικα κατάλαβαν ότι μάλλον είχε πέσει σε χαράδρα.
Ο άτυχος άντρας ήταν στο αυτοκίνητο του, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και βρέθηκε σε χαράδρα.
Όταν λοιπόν, δεν σήκωνε το τηλέφωνο, ξεκίνησαν οι αναζητήσεις όπου βρέθηκε το στίγμα στην παραπάνω περιοχή.
Πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν
Πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν προσπάθεια απεγκλωβισμού. Κατάφεραν να ανεβάσουν το όχημα στον δρόμο και παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο.
Μεταφέρθηκε ο άτυχος άντρας στο νοσοκομείο της Κύμης όπου δυστυχώς ήταν νεκρός.
Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή.
Πρόκειται για 55χρονο άντρα με καταγωγή από την Αθήνα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Δεν είναι σκουπίδια, είναι κάτι πολύ χειρότερο – Τι εντόπισε το Λιμενικό σε παραλία στην Εύβοια;
Εύβοια: Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα, 2 άτομα εγκλωβίστηκαν
Τραγωδία στην Εύβοια για άντρα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News
🎥 Δεν είναι Μπαλί! Είναι η Εύβοια και κρύβει ένα μυστικό 200 ετών
👉 Μόλις 1 ώρα από τη Χαλκίδα υπάρχει μια παραλία που όλοι μπερδεύουν με το Μπαλί. Τα κρυστάλλινα νερά είναι μόνο η αρχή. Στο τέλος του βίντεο μπαίνουμε στο μικρό μουσείο του Αλμυροπόταμου και εκεί αποκαλύπτεται κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Πάτα play και θα καταλάβεις γιατί το λένε έτσι.

