Χιλιαδού: Δείτε τι τρομακτικό έγινε στη θάλασσα

Είναι από τις φωτογραφίες που πραγματικά σε τρομάζουν – Σκοτείνιασε για λίγο ο ουρανός στη Χιλιαδού

Είναι από τις απίθανες εικόνες που μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή ακόμα και το καλοκαίρι. Είναι από τις στιγμές που ο ουρανός σκοτεινιάζει ακόμα και το καλοκαίρι. Τα σύννεφα πυκνώνουν και εξαφανίζεται ο ήλιος.

Οι άνεμοι δυναμώνουν και αυτό το μοναδικό φαινόμενο εμφανίζεται στη θάλασσα. Η Εύβοια είναι περιοχή που συχνά δέχεται υδροστρόβιλους.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, το φαινόμενο ήταν εντυπωσιακό και γινόταν ακόμη περισσότερο καθώς ο ουρανός συννέφιασε και η θάλασσα «σκοτείνιασε».

Δεν είναι επικίνδυνοι και δεν χρειάζεται να τους πλησιάσεις. Δείτε την απίθανη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο enikos.gr.

τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα στη Χιλιαδού
Δείτε τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα στη Χιλιαδού (enikos.gr)

Το πιο επικίνδυνο με τον υδροστρόβιλο ήταν αυτό που έκανε ζευγάρι στην Σιγκαπούρη όπως θα δείτε και στο βίντεο. Το ριψοκίνδυνο ζευγάρι πέρασε μέσα από έναν υδροστρόβιλο, ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης.

Όταν είδαν το φαινόμενο να σχηματίζεται, φόρεσαν τα σωσίβιά τους, επιβιβάστηκαν σε ένα ταχύπλοο και έσπευσαν για μία νέα εμπειρία. Το φαινόμενο διήρκεσε για λίγη ώρα, με τον υδροστρόβιλο να χάνεται σταδιακά.
Ειδήσεις σήμερα

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ξεκινά η αίτηση;

Προσωπικός γιατρός: Πως κλείνω ραντεβού

Ταμείο ανεργίας: Πότε δικαιούμαι;

Νέο voucher από την ΔΥΠΑ: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις