Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Δείτε τι έπαθε η Χαλκίδα σήμερα το πρωί! [Φωτογραφία και Βίντεο]

Άδεια πόλη μετατράπηκε η Χαλκίδα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Δεν κυκλοφορεί ψυχή στην πόλη μετά τις 6 το απόγευμα και όσο είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα. Δυστυχώς τα σενάρια επαληθεύτηκαν και η Χαλκίδα από σήμερα έχει μπει σε σκληρότερα μέτρα.
Από σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ισχύουν νέα μέτρα για την Ευβοϊκή πρωτεύουσα. Η Χαλκίδα μαζί με τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων έχουν γίνει κόκκινες περιοχές στην Εύβοια.

Η Χαλκίδα, από 189 ενεργά κρούσματα στις 30 Ιανουαρίου 2021, έχει 292 και παρόλο το γεγονός του αυστηρότερου lockdown, τα κρούσματα δεν μειώθηκαν αλλά αυξήθηκαν κατά 35%.

Άδειασε όλη η Χαλκίδα

Από σήμερα δεν λειτουργεί τίποτα στη Χαλκίδα. Θα λειτουργούν μόνο τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία. Μαζί με το λιανεμπόριο, κλείνουν στη Χαλκίδα και τα σχολεία. Εδώ και μία εβδομάδα, υπήρχε προβληματισμός για τους γονείς μιας και κάθε μέρα είχαμε αρκετά κρούσματα στην πόλη. Μετά την απολύμανση στα διδακτήρια από τον Δήμο Χαλκιδέων, δεν θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές των σχολείων. Τα σχολεία θα λειτουργούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Δεν θα γίνουν σήμερα τα rapid test στη Χαλκίδα

Δεν θα γίνουν οι τα rapid tests που είχαν προγραμματιστεί στο Δήμο Χαλκιδέων για αυτό το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2021. Εξαιτίας των πρόσθετων μέτρων που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την επιδημιολογική αύξηση που παρατηρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων, δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι της covid 19.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 επρόκειτο να γίνουν στην αρχή της οδού Αβάντων, στη Χαλκίδα, αύριο και την Κυριακή στο Δημαρχείο Νέας Αρτάκης. Νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα οριστούν, μόλις δοθούν σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Χαλκίδα

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά “Καλημέρα σας”, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουτσελίνης. Κατά την διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από σήμερα στη Χαλκίδα καθώς και για τον προβληματισμό που υπήρχε για τα σχολεία.

https://youtu.be/w0j-Y5eVJ90?list=TLPQMDYwMjIwMjEwkTrTWARKMw
Από την εκπομπή Καλημέρα σας με τον Γιώργο Αυτιά. Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε. Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Η λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Τέλος, να σας πούμε ότι δεν επηρεάζεται από τα σκληρά μέτρα στη Χαλκίδα, η λαϊκή αγορά. Έτσι θα είναι ανοιχτά.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.