3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που πάθαμε πλάκα!

Εύβοια
Εύβοια

3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που δεν θα σας μείνει άντερο από τα γέλια

3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που θα πάθετε πλάκα αν τις δείτε και εσείς. 3 απίστευτες πατέντες στην περιοχή της Ερετριας, και στη Χαλκίδα.

3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια, που πραγματικά αν τις δείτε δεν θα σας μείνει άντερο από τα γέλια.

Όλο το internet γελά με αυτές τις 3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που θυμίζει παλιές εποχές όταν δεν υπήρχε η τεχνολογία και όλα γίνονταν όπως και όπως.

Σίγουρα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στα αστεία βίντεο που παίζουν στα τηλεοπτικά κανάλια και έχουν γίνει viral.

3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια: Έτσι κάλυψαν λακκούβα στην Ερέτρια

Η πατέντα έγινε viral στα social media με τους οδηγούς να παθαίνουν πλάκα με αυτό που εμφανίστηκε πάνω στον δρόμο στην περιοχή της Ερέτριας. Δυστυχώς έτσι κάλυψαν την λακκούβα στην Ερέτρια.

Είναι από τα νέα της Εύβοιας που κάναμε μια ευχή να μην είχαμε άσχημη εξέλιξη. Δεν το βλέπουμε συχνά αλλά σίγουρα όταν το παρατηρούμε μας κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα η απορία ζωγραφίζεται στο πρόσωπα μας.

Στο βίντεο που θα δείτε, σίγουρα αυτό θα σας προξενήσει μεγάλη εντύπωση. Ήταν για αρκετές μέρες σε δρόμο στην περιοχή της Ερέτριας.

Είναι μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο πράσινο όπου όσοι την γνωρίζουν δεν την αλλάζουν σε περίπτωση που έρχονται από την Νότια Εύβοια και θέλουν να βγουν στα Ψαχνά η την Νέα Αρτάκη.

Στο βίντεο, θα δείτε ένα κολωνάκι που φύτρωσε στην μέση του δρόμου.

Οι οδηγοί που περνούσαν από το δρόμο, έρχονταν καθημερινά αντιμέτωποι με αυτό το ιδιαίτερο, τρελό και συνάμα επικίνδυνο για τους ίδιους θέαμα που φύτρωσε μπροστά τους!

Όπως θα δείτε, ο δρόμος υποχώρησε και στο σημείο δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα. Τώρα γιατί μπήκε το κολωνάκι στην μέση του δρόμου, πολλοί μας είπαν ότι τοποθετήθηκε για να… βλέπουν οι οδηγοί και να κόβουν ταχύτητα.

Μπορεί η πατέντα να ήταν για γέλια αλλά οι οδηγοί έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σημείο, αφού και δεν υπήρχε φωτισμός το βράδυ.

Το θετικό είναι ότι μετά από την δημοσιοποίηση στο evianews του Γιώργου Κουτσελίνη, ο δρόμος αποκαταστάθηκε και δεν υπάρχει αυτή η εικόνα που θυμίζει τριτοκοσμικές καταστάσεις.

3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια: Ένας δρόμος για πολλά γέλια στη Χαλκίδα

Θα πάθετε πλάκα και εσείς αν δείτε τι έγινε εν έτη 2023 και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, στη Χαλκίδα.

Δεν το βλέπουμε συχνά αλλά σίγουρα όταν το παρατηρούμε μας κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα η απορία ζωγραφίζεται στο πρόσωπα μας.

Το βίντεο που θα δείτε, σίγουρα θα σας προξενήσει μεγάλη εντύπωση. Ήταν για λίγες μέρες σε δρόμο στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην προέκταση του δρόμου Μονής Ερίων κοντά στο νέο κτίριο της μητρόπολης.

Οι οδηγοί που περνούσαν από το δρόμο, ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το ιδιαίτερο, τρελό και συνάμα επικίνδυνο για τους ίδιους θέαμα!

Το ένα τμήμα του δρόμου είχε υποχωρήσει και στο σημείο είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη τρύπα.

Μάλιστα μπήκε και αφρολέξ στηριζόμενο σε πέντε τούβλα στην μέση του δρόμου για να… βλέπουν οι οδηγοί και να κόβουν ταχύτητα.

Για την ιστορία της υπόθεσης να σας πούμε, ότι λίγες ώρες αργότερα, έβαλαν κορδέλες στο σημείο για να αποφευχθούν τα ατυχήματα μιας και δεν υπήρχε φωτισμός το βράδυ.

Αργότερα αποκατέστησαν την εικόνα που βλέπετε.

3 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που θα πάθετε πλάκα

Τέλος βρήκαμε ένα γάντι κάτω από ένα καπάκι σε δρόμο στη Χαλκίδα. Γιατί βρέθηκε κάτω από το καπάκι κανένας δεν ξέρει.

Κάποιοι είπαν ότι ίσως είναι μια πατέντα για να μπορούν να σηκώσουν το καπάκι. Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός.

Πάντως είχε πλάκα και ήταν σαν να βλέπεις σκηνή από ταινία θρίλερ με κάποιον να κρύβεται στον υπόνομο και να είναι έτοιμος να ανοίξει το καπάκι και να αποκαλυφθεί.