Cyber Monday 2022: Πότε αρχίζει;

Αυτό θα πρέπει να προσέξετε στην CYBER MONDAY
Αυτό θα πρέπει να προσέξετε στην CYBER MONDAY

Οι προσφορές συνεχίζονται μιας και υπάρχει η cyber Monday να μας το υπενθυμίζει κάθε χρόνο.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τη Χαλκίδα κατά την διάρκεια της νύχτας. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια πόλη που περιμένει μετά την black Friday, την cyber Monday.

Αυτό θα πρέπει να προσέξετε στην CYBER MONDAY

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα πρέπει να λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, η οποία συνήθως στέλνεται με e-mail. Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναγράφονται τα σημαντικά στοιχεία της συναλλαγής, όπως ο αριθμός παραγγελίας, περιγραφή του προϊόντος που παραγγείλατε, ο χρόνος και ο τρόπος παράδοσης. Εάν δε λάβετε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης, καλό είναι να επικοινωνήσετε με το κατάστημα από το οποίο πραγματοποίησατε την παραγγελία σας, για να δείτε εάν υπήρξε κάποιο θέμα. Τα μάτια σας δεκατέσσερα μιας και κατά καιρούς έχουμε απάτες στο διαδίκτυο.

Cyber Monday: Οι προσφορές έχουν την δική τους μέρα

Τι είναι όμως η cyber Monday, πότε πέφτει κάθε χρόνο; Έπειτα από την Black Friday, έρχεται τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου η Cyber Monday 2022, μια εμπορική πρωτοβουλία των λιανοπωλητών που πρωτοεμφανίστηκε στις ΗΠΑ.

Cyber: Τι σημαίνει στην μετάφραση;

Cyber σημαίνει κυβερνοχώρο και είναι το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί από δίκτυα επικοινωνιών που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Cyber week 2022 με πολλές προσφορές

Μέσω διαδικτύου θα βρείτε τις καλύτερες Cyber Monday προσφορές από χιλιάδες καταστήματα στην Ελλάδα! Θα έχεις την ευκαιρία να σερφάρεις σε χιλιάδες super deals σε κινητά, λάπτοπ και πολλά άλλα προϊόντα!

Cyber Monday: Γιατί ξεκίνησε;

Είναι μια κίνηση που έκαναν οι πωλητές λιανικής στις ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τα έσοδα από πωλήσεις στο διαδίκτυο. Στο πλαίσιο αυτής της μέρας αναμένεται να διατεθούν πολλά προϊόντα με έκπτωση.

Οι ειδικοί της αγοράς πιστεύουν ότι η Cyber Monday αναμένεται να εκτινάξει και πάλι τις ηλεκτρονικές αγορές των καταναλωτών. Σε λίγες μέρες, έρχεται η cyber Monday και θα πρέπει οι καταναλωτές να κάνουν την δική τους έρευνα αγοράς αρκετό διάστημα πριν για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με τις ενώσεις καταναλωτών, θα πρέπει να γίνει χρήση των ειδικών εργαλείων που διατίθενται από ηλεκτρονικές πλατφόρμες σύγκρισης προϊόντων και πραγματοποίησης αγορών, τα οποία αναπαριστούν τη διαχρονική διακύμανση των τιμών.

Τέλος θα πρέπει να δώσουν προσοχή στη διαθεσιμότητα και στον αναμενόμενο χρόνο αποστολής των προϊόντων για να αποφύγουν την μελλοντική δυσαρέσκεια.

Το shopping κάνει καλό στην υγεία μας

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Cyber Monday το 2021

Και πέρσι είχαμε τις προσφορές της Cyber Monday, με εκπτώσεις στις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Δείτε το βίντεο: