Εύβοια: Κάτω από τα πόδια τους υπήρχε ένας θησαυρός

Χαλκίδα: Τραυματίστηκε οδηγός μηχανής ύστερα από τροχαίο

Δύσκολες ώρες για οδηγό μηχανής στη Χαλκίδα ύστερα από τροχαίο που είχε στην πόλη. Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εξαιτίας του τραυματισμού του.

Το τροχαίο έγινε λίγο στις Καμάρες στην Στύρων στη Χαλκίδα το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2024. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε Χαλκιδέος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Όσοι άκουσαν τον θόρυβο πήγαν στο σημείο για να δουν αν χρειάζεται βοήθεια ο οδηγός της μηχανής που ήταν πεσμένος στο έδαφος. Άμεσα στην περιοχή βρέθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και την μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο καθώς και περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας, του οποίου το πλήρωμα κατέγραψε το συμβάν και ρύθμιση την κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων.

Πολλά τα τροχαία με μηχανές στην Εύβοια

Τα τροχαία ατυχήματα δεν σταματούν στη Χαλκίδα. Λίγες μέρες νωρίτερα στις 12 Οκτωβρίου 2024 ένα παλικάρι τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από τροχαίο που είχε στην πόλη.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τα φανάρια της Λιανής Άμμου στην Ορέστη Μακρή στη Χαλκίδα. Λίγα μέτρα πιο μακρυά από το τροχαίο που έγινε σήμερα το απόγευμα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε Χαλκιδέος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Εύβοια νέα σήμερα

Χαλκίδα: Νόμιζαν ότι ήταν νεκρός όταν … “αναστήθηκε”!

«Κλείδωσαν» τα Μερομήνια, που τρομάζουν το 2024: Τι καιρός θα έρθει;

Εύβοια: Άφωνοι με το τεράστιο πλάσμα στη θάλασσα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.