Δείτε τι έγινε σήμερα στη Χαλκίδα [Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες]

Είχαμε αρκετούς μήνες να δούμε αυτή τη Χαλκίδα.

Και η χθεσινή εικόνα της Χαλκίδας το απόγευμα πάλι ήταν πρωτόγνωρη για εμάς. Χθες το απόγευμα χιλιάδες ήταν οι Χαλκιδέοι που έκαναν τα τελευταία ψώνια πριν το lockdown.

Άδεια η πόλη… Πού πήγαν όλοι; Είναι ο στίχος του τραγουδιού Βράδυ Σαββάτου και πιστεύουμε ότι ταιριάζει γάντι με την σημερινή κατάσταση. Σάββατο ξεκίνησε η καθολική, Σάββατο ερήμωσε όλη η πόλη.

Άδεια η πόλη… Πού πήγαν όλοι;

Ήταν 6 το πρωί του Σαββάτου όταν ήρθε η καθολική απαγόρευση σε όλη την Ελλάδα και στην Εύβοια. Μία τελευταία προσπάθεια να μην ξεφύγει η κατάσταση με τον κοροναϊό. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η Χαλκίδα έχει ερημώσει.

Ήταν 6 το πρωί του Σαββάτου όταν ήρθε η καθολική απαγόρευση σε όλη την Ελλάδα και στην Εύβοια.

Δρόμοι και πεζοδρόμια γύρω από το κέντρο της Χαλκίδας, είναι σχεδόν έρημα και ελάχιστοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν.

Τα πάντα έχουν παγώσει και από το πρωί καταγράφονται εικόνες Μαρτίου.

Για τις παιδικές χαρές, ούτε λόγος. Κανένας γονιός δεν πάει εκεί το παιδί του για να παίξει. Το ίδιο και στην παραλία της Χαλκίδας.

https://youtu.be/wih6QPlqj1A

Τα πάντα έχουν παγώσει και από το πρωί καταγράφονται εικόνες Μαρτίου. Μετά την εστίαση και τα καταστήματα λιανικής έχουν βάλει λουκέτο. Lockdown, γύρος… δεύτερος για τη Χαλκίδα, καθώς από σήμερα τα ξημερώματα τέθηκαν σε εφαρμογή νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.