Όλα γίνονται βραδινές ώρες την ώρα που έχουν κλείσει τα καταστήματα στη Χαλκίδα.
Το πρωί έρχονται αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες με την θλιβερή αυτή πραγματικότητα.
Δύσκολοι καιροί για ελεύθερους επαγγελματίες. Από την μία έχουν να αντιμετωπίσουν την οικονομική και ενεργειακή κρίση και από την άλλη, το φαινόμενο των κλοπών που τους ταλαιπωρεί κάθε τόσο στη Χαλκίδα.
Αυξημένα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, είναι τα κρούσματα κλοπών σε επιχειρήσεις της Χαλκίδας από επιτήδειους και επιτήδειες.
Τα προϊόντα που βάζουν στο μάτι οι επίδοξοι “ποντικοί” είναι συνήθως μικρά έτσι ώστε να μην γίνονται αντιληπτά και να μην τους εμποδίζει το βάρος τους για να τρέξουν σε περίπτωση που πέσουν σε μπλόκο αστυνομικών.
Πολλές φορές η αξία των κλοπιμαίων δεν ξεπερνά την ζημιά που έχουν προκαλέσει για να μπουν στην επιχείρηση.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΤο θαύμα ήρθε από τον ουρανό και έσωσε χωριό της Εύβοιας
Το ρολόι χτυπούσε αντίστροφα στην παραλία της Κύμης – Έπρεπε να νικήσουν τον χρόνο
Ήταν τυχαίο; Οι δονήσεις που προηγήθηκαν του σεισμού στο Αλιβέρι
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.