Πότε είναι Μπλακ Φράιντεϊ 2022;

Black Friday: Προσφορές σε κινητά και ρούχα και καλλυντικά
Η Black Friday ή Μαύρη Παρασκευή ή Μπλακ Φράιντει είναι το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η φωτογραφία είναι από παγκάκι στη Χαλκίδα και είναι άδειο. Θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για την black Friday.

Θα μπορούσε να γράφει: “Το παγκάκι έμεινε άδειο γιατί παίζει… black Friday. Όπως και να έχει, η Black Friday 2022 θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές καθώς φέτος δεν υπάρχουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου όπως ίσχυε έως τώρα. Μια μέρα όπου πολλά καταστήματα επιλέγουν να διακοσμήσουν με χριστουγεννιάτικα στολίδια τους χώρους. Μια ημέρα γιορτής.

Για την Εύβοια, πολλά μαγαζιά ετοιμάζουν να κάνουν γενναίες προσφορές. Πολλοί ρωτούν αν θα ισχύσουν και παραπάνω. Στο χέρι της κάθε επιχείρησης είναι το πως θα επικοινωνήσει το γεγονός. Πολλοί ρωτούν επίσης για το τι θα γίνει με τα μαγαζιά στη Χαλκίδα την Κυριακή, δύο μέρες μετά την black Friday.

Όπως και να χει, πολύς κόσμος περιμένει πως και πως την black friday 2022 ή μπλακ φραιντει στα Ελληνικά όπως το αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης.

Πότε είναι η black Friday 2022

Κάθε χρόνο, έχει τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές. Το 2022 η Μαύρη Παρασκευή είναι στις 25 Νοεμβρίου, αν και πολλά καταστήματα ξεκινούν τις προσφορές τους και νωρίτερα. Η Black Friday ξεκίνησε από την Αμερική και είναι μία συγκεκριμένη ημέρα ενώ εδώ στην Ελλάδα που τα κάνουμε όλα αλλιώς οι εκπτώσεις κρατάνε περίπου μία εβδομάδα.

Black Friday: Προσφορές σε κινητά και ρούχα και καλλυντικά

Οι προσφορές Black Friday είναι σε πολλά καταστήματα ρούχων και όχι μόνο! Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ρούχα με προσφορά έως -70%. Μην χάσετε τις προσφορές Black Friday και στα κινητά. Ώρα για αλλαγές, ώρα για καινούργιο κινητό τηλέφωνο. Είτε δια ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου θα τα βρεις όλα. Θα βρείτε top προσφορές σε χιλιάδες καταστήματα.

Η black Friday η γιορτή των εκπτώσεων που καθιερώθηκε και στην χώρα μας, αργεί ακόμα είναι στο τέλος του μήνα. Όμως οι καταστηματάρχες ξεκίνησαν ήδη τις προσφορές και οι καταναλωτές αξιοποιούν την αμερικανική αυτή παράδοση, για να αγοράσουν προϊόντα σε φθηνότερες τιμές.

Η Black Friday είναι αργία;

Όχι δεν είναι αργία για την χώρα μας αλλά για το εξωτερικό. Η black Friday πέφτει τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η Black Friday ή Μαύρη Παρασκευή ή Μπλακ Φράιντει είναι το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, δηλαδή η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη ημέρα έχει θεωρηθεί ως αρχή της περιόδου των χριστουγεννιάτικων αγορών στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1950, με πολλές επιχειρήσεις να ανοίγουν από τις πρώτες πρωινές ώρες, προσφέροντας αγαθά με σημαντικές εκπτώσεις.

Αν και δεν είναι επίσημη αργία, σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες αρκετοί εργαζόμενοι εκτός του τομέα του λιανεμπορίου δεν εργάζονται τη συγκεκριμένη ημέρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται -μαζί με την Ημέρα των Ευχαριστιών και το επόμενο Σαββατοκύριακο- ένα τετραήμερο που αυξάνει τον αριθμό των δυνητικών αγοραστών.

Το shopping κάνει καλό στην υγεία μας

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Πότε είναι οι επόμενες Black Friday

-Black Friday 2023, στις 24 Νοεμβρίου 2023.

-Black Friday 2024, στις 29 Νοεμβρίου 2024.

-Black Friday 2025, στις 28 Νοεμβρίου 2025.

-Black Friday 2026, στις 27 Νοεμβρίου 2026.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα 600 ευρώ ένστολοι: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Πως κάνω ασφάλιση έμμεσου και προστατευόμενου μέλους;

Πως μπορείς να δεις τι επιδόματα δικαιούσαι;

Εύβοια: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος άνδρας που «καρφώθηκε» σε κάγκελο- Θρήνος πριν τις γιορτές

Ένας απίστευτος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Εύβοια

Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις