Δείτε τι πάθαιναν τα αυτοκίνητα στην Νότια Εύβοια για έναν μήνα!

Δεν είναι μόνο οι κακοί δρόμοι αλλά και κάτι άλλο που ήταν πονοκέφαλος για τους κατοίκους της περιοχής. 

Όλα γίνονταν τις βραδινές ώρες όταν τα θύματα ήταν στα σπίτια τους και ξεκουράζονταν. Αυτό που ήθελαν οι δράστες ήταν να βρουν τα αυτοκίνητα και για αυτό τον λόγο δεν χτυπούσαν μεσημέρι ή πρωί.

Εκτός αν το θύμα είχε αφήσει το αυτοκίνητο στο σπίτι και είχε πάει για την δουλειά. Τότε άλλαζε το πλάνο δράσης. Αυτό γίνονταν για περίπου ένα μήνα.

πινακίδα
Συνολικά πήραν 4 αυτοκίνητα και ένα φορτηγό, τα κλειδιά των οποίων σε δύο από τις περιπτώσεις, είχαν αρπάξει μέσα από τα σπίτια που είχαν παραβιάσει.

Με λίγα λόγια τσάκωσαν έναν δράστη και αναζητούν άλλους δύο συνεργούς που τον βοηθούσαν. Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 19 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου, σε περιοχές των Δήμων Ερέτριας και Κύμης – Αλιβερίου.

Για τις περιπτώσεις αυτές ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, ο κατηγορούμενος, μαζί με δύο τουλάχιστον συνεργούς του, πήγαιναν σε σπίτια και έκλεβαν κυρίως τα οχήματα των ιδιοκτητών τους.

Συνολικά πήραν 4 αυτοκίνητα και ένα φορτηγό, τα κλειδιά των οποίων σε δύο από τις περιπτώσεις, είχαν αρπάξει από τα σπίτια των ιδιοκτητών τους, μαζί με άλλα αντικείμενα.

Αν έβρισκαν και κάτι άλλο το άρπαζαν όπως κοσμήματα και χρήματα. Επιπλέον, είχαν προβεί στη διάρρηξη ενός ακόμη σπιτιού, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάποιο αντικείμενο από το εσωτερικό του.

Σημειώνεται ότι τρία εκ των κλαπέντων οχημάτων, ανευρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε περιοχές της Εύβοιας, ενώ σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα από το mini market και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

Τα νέα της Εύβοιας

Επόχικο επίδομα 2023: Πότε θα γίνει η αίτηση και η πληρωμή;

Προσλήψεις στο δημόσιο: Ξεκινά η προκήρυξη 1Ε 2023

Μεταφορικό ισοδύναμο: Πότε θα πληρωθεί;

Αυτός είναι ο πιο τρομακτικός τοίχος στη Χαλκίδα

Αυλωνάρι: Αυτό είναι το πιο ερωτικό πρωινό!

Χαλκίδα: Το μυστικό που έκρυβε στο μπαλκόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις