Αυλωνάρι: Δείτε τι έγινε ξαφνικά στον ουρανό του χωριού [Φωτογραφία]

Χάθηκε ο ήλιος και ξαφνικά σκοτείνιασε στο Αυλωνάρι.

Όλα έγιναν ξαφνικά στο χωριό της κεντρικής Εύβοιας. Την ώρα που οι κάτοικοι απολάμβαναν τον ηλιόλουστο καιρό, όλα σκοτείνιασαν και ξαφνικά χιλιάδες πλάσματα πετούσαν στον ουρανό.

Όλα έγιναν στο Αυλωνάρι ένα χωριό το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο Αλιβέρι και στην Κύμη του Νομού Ευβοίας.

Είναι από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και είναι κτισμένο επάνω σε λόφο στην μέση μιας κοιλάδας. Στην κορυφή του βρίσκεται ο ναός του Αγίου Νικολάου, καθώς και μεσαιωνικός πύργος από την περίοδο της Ενετοκρατίας.

Το παλιό Αυλωνάρι με τα σοκάκια και τις παλιές πέτρινες βρύσες, ο ενετικός πύργος, το κάστρο Ποτήρι, ο ναός του Αγίου Δημητρίου, οι νερόμυλοι στον ποταμό Κάναλη, ο παλιός ανεμόμυλος, η μονή Αγίου Χαραλάμπους (χαρακτηρισμένη ως ιστορικό μνημείο), το νεοκλασσικό Μόλαρη καθώς και οι παραλίες Μουρτερή, Κάλαμος, Κορασίδα, Καλάμι που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση είναι τα αξιοθέατα της περιοχής.

Και όμως εκείνη την στιγμή που θαυμάζαμε τα αξιοθέατα της περιοχής, χιλιάδες πουλιά πετούσαν στον ουρανό. Οι ντόπιοι μας είπαν ότι αυτή η εικόνα είναι σημάδι του καιρού. Μας είπαν επίσης ότι όταν εμφανίζονται χιλιάδες πουλιά, θα γίνει στο προσεχές μέλλον μια σημαντική αλλαγή του καιρού.

Όλα έγιναν ξαφνικά στο χωριό της κεντρικής Εύβοιας. Την ώρα που οι κάτοικοι απολάμβαναν τον ηλιόλουστο καιρό, όλα σκοτείνιασαν και ξαφνικά χιλιάδες πλάσματα πετούσαν στον ουρανό. Πηγή: Avlonari such a lovely place / Κώστας Σαμαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιταγή ακρίβειας: Πότε ξεκινά η αίτηση για το voucher 200 ευρώ;

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στα πανεπιστήμια: Πότε ξεκινούν;

Προσλήψεις αναπληρωτών 2022: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις για τις περιοχές;

Αργίες ΟΠΑΠ 2022: Πότε είναι;

Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε ο ουρανός στη Χαλκίδα [Φωτο]

Αυτό είναι το θαυματουργό δέντρο στην Νότια Εύβοια [Φωτογραφία]

Μερομήνια 2022 -2023: Τι καιρό θα κάνει;

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις