Αρνητικό ρεκόρ και στην Εύβοια σήμερα! Ανέβηκαν τα κρούσματα σήμερα!

Κόλαση για άλλη μια φορά στην Εύβοια με τα κρούσματα και σήμερα να είναι ανεβασμένα.

1195 οι νέες μολύνσεις στην χώρα μας όπου ο κορωνοϊός κάνει… πάρτυ για άλλη μια φορά στην Εύβοια. Σήμερα σημειώνονται 63 νέα κρούσματα. Ακούγεται ότι η Χαλκίδα γαι ακόμη μια φορά έχει ανεβασμένο επιδημιολογικό φορτίο. Για αυτό τον λόγο μέχρι αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη από τους επιδημιολόγους για να αποφασίσουν για τα νέα μέτρα που ίσως να έρθουν και στη Χαλκίδα.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο για τη Χαλκίδα

Ένα σενάριο που ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο της πόλης μας. Αυτό προβληματίζει τους ειδικούς που συνεδριάζουν μέχρι αυτή την ώρα για να φέρουν νέα μέτρα και για τη Χαλκίδα που είναι κόκκινη περιοχή.

Ακούγεται ότι στη Χαλκίδα έρχεται lockdown τύπου Μαρτίου. Για όσους θυμούνται το lockdown του Μαρτίου είχε κλείσιμο όλων των καταστημάτων και περιορισμό στις μετακινήσεις. Δείτε ένα ρεπορτάζ που είχαμε κάνει εκείνη την περίοδο όταν είχε αδείασει όλη η Χαλκίδα.

Ποια θα είναι τα νέα μέτρα στη Χαλκίδα;
Ακούγεται ότι εντοπίζεται υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία. Να σας πούμε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για την υπόλοιπη Εύβοια. Όλοι οι άλλο Δήμοι, εκτός απροόπτου δεν θα υποστούν καμμία αλλαγή.