Άντρας από την Εύβοια πετά στον ουρανό! [Φωτογραφία]

Δεν χρειάζεται να σας πούμε περισσότερα για το τι έκανε ένας άντρας από την Εύβοια που πετά πάνω από τα σύννεφα!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μόνο και μόνο που θα δείτε την φωτογραφία, θα μείνετε με τον στόμα ανοιχτό γιατί αυτό δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλεις τόλμη και αποφασιστικότητα.

Ο Χαλκιδέος Πάνος Αγιαννίτης το τόλμησε και αυτό που έκανε είναι απίστευτο. Έκανε ελεύθερη πτώση με τον φακό να τον φωτογραφίζει πάνω από τα σύννεφα.

Είναι μια απίθανη εμπειρία που θέλει τόλμη για να την ζήσεις που κατατάσσεται στις πιο ελκυστικές εμπειρίες που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος.

Η αίσθηση της ελευθερίας και η θέα σε τόσες χιλιάδες πόδια σας δίνουν αρκετή αδρεναλίνη. Το Skydiving αποτελεί ένα άθλημα ασφαλή και όχι ριψοκίνδυνο.

Πάνω από τα σύννεφα ένας άντρας από την Εύβοια. Μία απίθανη φωτογραφία του Ιωάννη Βλαχιώτη με πρωταγωνιστή τον Χαλκιδέο Πάνο Αγιαννίτη

Η ιστορία του αλεξίπτωτου απλώνεται εκατοντάδες χρόνια πίσω έως και το 1100 στην Κίνα. Γύρω στο 1495, ο Leonardo DaVinci σχεδίασε σε σχήμα πυραμίδας, με ξύλινο πλαίσιο ένα αλεξίπτωτο, με το οποίο ο Adrian Nichols πήδηξε στα τέλη του 20ου αιώνα.

Η σύγχρονη ιστορία του αθλήματος ξεκίνησε στα τέλη του 18ου αιώνα με τον Jacques Garnerin από τη Γαλλία που πραγματοποιούσε άλματα από μπαλόνια που πετούσαν πάνω από την Ευρώπη.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο άρχισε να ξαναφουντώνει η αγάπη πολλών για το άθλημα. Πληθώρα πρώην στρατιωτών που είχαν το θάρρος να πηδήξουν, λόγω της αγάπης τους για τον αθλητισμό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της πτώσης με αλεξίπτωτο, γεγονός που εξελίχθηκε σταδιακά σαν ένα χόμπι.