Κριτική χρόνιου πελάτη για την Ανακαίνιση του μπάνιου του.

Χρόνια πελάτης της Dynamic Home και έχω να πω μόνο τα καλύτερα για αυτούς. Σε ό,τι τους χρειάστηκα ήταν πάντα δίπλα μου παρέχοντας μου τις σωστές συμβουλές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τα μαστορέματα που χρειάστηκα τόσο για το σπίτι μου, όσο και για τον επαγγελματικό μου χώρο. Είναι κύριο μέλος της Dynamic Group που αναλαμβάνουν κάθε εργασία επιδιόρθωσης ή ανακαίνισης. Συνεργάζονται με άριστους επαγγελματίες τεχνίτες και τεχνικούς που κάνουν όλες τις δουλειές με εξαιρετική μαεστρία.

Η αρχή της συνεργασίας μας έγινε όταν συνειδητοποίησα ότι το σπίτι μου είχε υγρασία που έβγαινε με τη μορφή μούχλας στα ταβάνια του σπιτιού μου, τους κάλεσα στο τηλέφωνο και άμεσα μόνωσαν και στεγανοποίησαν την ταράτσα μου, από τότε δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα υγρασίας.

Τώρα, λοιπόν πήρα απόφαση να προβώ σε μια αλλαγή στο μπάνιο μου, ώστε να απελευθερωθεί λίγος χώρος, αφού το μπάνιο μου είναι λίγα τετραγωνικά και η επιλογή των ειδών υγιεινής δεν είναι σωστή. Μίλησα με το προσωπικό της Dynamic Home και με παρέπεμψαν στον υπεύθυνο για την ανακαίνιση μπάνιου. Δεν ήξερα κατά πόσο θα μπορούσε να είναι εφαρμόσιμο αυτό που σκεφτόμουν, έτσι ξεδίπλωσα τη σκέψη μου και εξέφρασα τις ανησυχίες μου. Ο ειδικός διακοσμητής φρόντισε να με καθησυχάσει και μου έδειξε δείγματα της δουλειάς τους. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την τεχνική αλλά και με την αισθητική που παρείχε μια μερική ανακαίνιση μπάνιου. Έπειτα μου πρότεινε λύσεις για να απελευθερωθεί ο απαραίτητος χώρος αλλά και να γίνει απόλυτα λειτουργικός και εργονομικός.

Μια ανακαίνιση μπάνιου, μπορεί κάποιος να φαντάζεται ότι κοστίζει πολλά χρήματα και αυτό να τον κάνει να διστάζει για να πάρει την απόφαση να την πραγματοποιήσει. Στη δική μου περίπτωση, το κοστολόγιο ήταν απίστευτα προσιτό και αυτό έπαιξε ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να πάρω γρήγορα την απόφαση και να δώσω την έγκριση για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της μερικής ανακαίνισης μπάνιου. Επιλέξαμε νέα είδη υγιεινής από έναν μεγάλο κατάλογο, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στο χώρο. Τα νέα είδη που επιλέξαμε ήταν λεκάνη και νιπτήρας από ποιοτική πορσελάνη, καθώς και χτιστή ντουζιέρα με υδρομασάζ. Όλα ήταν άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους και έφτιαχναν ένα ιδανικό για το γούστο και την αισθητική μου αποτέλεσμα.

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα που επιλέξαμε ήταν ετοιμοπαράδοτα και δεν χρειάστηκε να χάσουμε χρόνο σε ατέρμονη αναμονή. Επίσης, αυτό που μου άρεσε πολύ, ήταν ότι ορίστηκε ένας υπεύθυνος εργοδηγός για τη δική μου ανακαίνιση μπάνιου, ώστε να επιτηρεί τις εργασίες και να μου δίνει αναφορά για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα, αλλά και για την πρόοδο του έργου.

Αφού τελείωσαν οι εργασίες, αξίζει να σημειωθεί ότι μου παραδόθηκε νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε θέσει, η δουλειά τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν εξαιρετική. Το μπάνιο μου πλέον έγινε ένας σωστά δομημένος χώρος, εργονομικός και απίστευτα άνετος. Η χτιστή μπανιέρα απελευθέρωσε τον απαιτούμενο χώρο ώστε το δωμάτιο να μην είναι ¨πνιγμένο¨. Επίσης, έξι μήνες τώρα που έχει τελειώσει η ανακαίνιση μπάνιου μου , όλα λειτουργούν άψογα και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

 Οι φίλοι που με επισκέπτονται, όταν βλέπουν την ολική μεταμόρφωση του χώρου μου εκπλήσσονται με τη δουλειά που έγινε, αλλά ακόμα περισσότερο εντυπωσιάζονται όταν τους λέω το συνολικό κόστος, αφού οι περισσότεροι με αναγκάζουν να τους δείχνω την απόδειξη.