Αλιβέρι: Πετούσαν πάνω από τη θάλασσα! [Φωτογραφίες]

Είναι απίθανες οι φωτογραφίες που θα δείτε από το Αλιβέρι!

Είναι από τις ωραίες εικόνες που βλέπουμε πάνω από τη θάλασσα. Εκεί που με σύμμαχο τον αέρα η αδρεναλίνη ανεβαίνει στο ζενίθ.

Πετούν σαν πουλιά στον ουρανό στην Εύβοια! Και μάλιστα δεν κολλήσαμε μόνο εμείς αλλά και όποιοι περαστικοί τους έβλεπαν. Απλά είναι υπέροχοι. Όλοι μένουν με τον στόμα ανοιχτό μιας και νομίζουν ότι πετούν στον αέρα.

Σίγουρα τους έχετε δει στην Εύβοια και είμαστε σίγουροι ότι σας άφησαν άφωνους. Είναι ένα άθλημα που απλά σας παίρνει και σας … σηκώνει. Δεν είναι για λίγους αλλά είναι ένα σπορ που μπορεί να κάνει ο καθένας. Φτάνει να έχετε όρεξη και αγάπη και είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρετε.

Αλιβέρι: Όταν το kite surfing είναι πάθος

Δεν χρειάζεται ο χάρτης στο Αλιβέρι για να βρείτε που θα κάνετε το καλύτερο kite surfing. Που δηλαδή ο άνεμος θα μπορέσει να κάνει παιχνίδι με την σανίδα και να σας κάνει για αρκετά λεπτά να αιωρήστε πάνω από την θάλασσα. O εξοπλισμός kite surf, είτε καινούργιος είτε μεταχειρισμένος θα σας στείλει στα ουράνια, φτάνει να κάνετε μαθήματα.

Το Αλιβέρι έχει καταπληκτικές παραλίες και οι παρακάτω εικόνες είναι από τον κάμπο Αλιβερίου. Ο καιρός στο Αλιβέρι ήταν θυελλώδης, για αυτό θα δείτε το παρακάτω θεαματικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Αλιβέρι

Πετάνε πάνω από τα κύματα (πηγή φωτογραφίας: Αντώνιος Λάμπρου)
Πετάνε πάνω από τα κύματα στον κάμπο Αλιβερίου (πηγή φωτογραφίας: Αντώνιος Λάμπρου)

Λίγα λόγια για το Αλιβέρι

Το Αλιβέρι βρίσκεται σχεδόν μία ώρα με το αυτοκίνητο από τη Χαλκίδα. Η απόσταση Αθήνα-Αλιβέρι είναι περίπου δύο ώρες. Η κοινότητα Αλιβερίου συστάθηκε στις 16 Αυγούστου 1912 με την απόσπαση του οικισμού από τον δήμο Ταμινέων και τον ορισμό του ως έδρα της κοινότητας. Αναγνωρίστηκε σε δήμο στις 28 Μαΐου 1985 και έχει πληθυσμό 4.827 κατοίκους. Τέλος για όσους θέλουν να στείλουν γράμμα στην περιοχή, να μην ξεχάσουν να βάλουν ΤΚ (ταχυδρομικό κωδικό) 34500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εποχικό επίδομα και ταμείο ανεργίας: Ποιοι είναι δικαιούχοι;

Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Ποιους αφορά;

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών 2022 gov: Μέχρι πότε είναι το voucher;

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου;

Πότε θα γίνει η πληρωμή για το εποχικό επίδομα 2022;

Έρχονται πάνω από 4500 προσλήψεις στο δημόσιο

Ποιο το επόμενο βήμα για όσους πήραν επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών;

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις