Πως θα Κρατήσεις Ζωντανή μια Σχέση από Απόσταση

Όταν προκύπτει το θέμα της απόστασης στη σχέση σου, μπορεί να νιώσεις το αδιέξοδο να έρχεται. Νιώθεις όλους εκείνους τους περιορισμούς που θα ζήσεις λόγω της απόστασης και η ιδέα του να συμβιβαστείς με μία τέτοια κατάσταση μπορεί να προκαλέσει έντονους προβληματισμούς. Ακόμα δεν ξέρεις αν αυτή η νέα κατάσταση θα κάνει καλό σε σένα, στον σύντροφό σου και στη σχέση σας. Πριν όμως αφήσεις όλες αυτές τις σκέψεις να σε κατακλείσουν και να σε επηρεάσουν, αξίζει να σκεφτείς πως οφείλεις να δώσεις μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση, εάν πραγματικά θέλεις αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό όμως, αυτή η ευκαιρία να γίνει σωστά. Πώς όμως θα γίνει αυτό; Έχοντας στο μυαλό σου μερικά πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν μια σχέση από απόσταση να μείνει ζωντανή και να λειτουργήσει καλά.

Μην Κάνετε την Επικοινωνία Υποχρεωτική

Κατανοούμε όλοι πως η επικοινωνία μέσα στη μέρα σε μια σχέση εξ’ αποστάσεως είναι πολύ σημαντική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει κανείς να φτάσει στο σημείο να προγραμματίζει μηχανικά την επικοινωνία με το σύντροφό του που βρίσκεται μακριά, για να νιώθει πως λειτουργεί σωστά η σχέση τους. Η επικοινωνία είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι προαιρετική και κυρίως αυθόρμητη. Να γίνεται δηλαδή όταν πραγματικά ο ένας θέλει να μιλήσει με τον άλλον και να πηγάζει καθαρά από αυτή την ανάγκη. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος να νιώσει πίεση κάποιος μέσα στη σχέση αυτή, και κάτι τέτοιο μόνο προβλήματα θα επιφέρει.
Ακόμα η επικοινωνία δύο συντρόφων που ζουν σε απόσταση, δεν χρειάζεται να είναι 12 ώρες τη μέρα για να θεωρείται ότι βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να είναι ουσιαστική. Βέβαια από την άλλη θα έλεγε κανείς πως αρκεί να μιλήσεις μία φορά μέσα στη μέρα με τον σύντροφό σου και να νιώθεις ικανοποιημένος; Πολλοί υποστηρίζουν, πως δύο καλές στιγμές για να μιλήσουν δύο σύντροφοι μέσα στη μέρα, είναι το πρωί και το βράδυ. Είναι αλήθεια, πως σε πολλές σχέσεις, τυχαίνει είτε ο άνδρας είτε η γυναίκα να έχει μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία, συγκριτικά με τον σύντροφό του. Για αυτό, το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί μια ισορροπία.

Κάτι να Περιμένεις!

Αυτό που περιμένουν περισσότερο δυο ερωτευμένοι άνθρωποι που ζουν μακριά, είναι το πότε θα βρεθούν ξανά. Αυτό είναι που αξίζει να περιμένετε, για αυτό θα πρέπει να φροντίζετε πάντα να την οργανώνετε και να την προγραμματίζετε αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό λοιπόν όταν νιώθετε πως πάτε να πέσετε σε ένα τέλμα, χρειάζεται να καταφεύγετε στη σκέψη αυτής της μέρας και να αναπτερώνετε το ηθικό σας.
Για να γίνει όμως αυτό και να έχετε πάντα αυτή την ημερομηνία να περιμένετε θα πρέπει να το φροντίσετε να γίνει και πρακτικά. Χρειάζεται δηλαδή να έχετε αποδεχτεί την ιδέα ότι θα ταξιδεύετε και οι δύο όσο πιο συχνά μπορείτε και είναι εφικτό, στο μέρος όπου ζει ο σύντροφός σας. Επίσης μπορείτε να οργανώνετε συχνά ταξίδια σε μέρη που θέλετε να ταξιδέψετε ή σε μέρη που βρίσκονται ανάμεσα σας για μοιράζετε την απόσταση. Έτσι θα μπορείτε να κρατάτε τον ενθουσιασμό ζωντανό.

Κάντε Εκπλήξεις!

Οι ωραίες εκπλήξεις μέσα σε μια σχέση μπορεί να συγκινήσουν ακόμα και αυτούς που δηλώνουν πως δεν τις συμπαθούν ιδιαίτερα. Μία σχέση από απόσταση λοιπόν έχει ανάγκη από εκπλήξεις, δημιουργικότητα και φαντασία. Μια όμορφη σκέψη είναι να του στείλετε ένα όμορφο δώρο εκεί που δεν το περιμένει. Επιπλέον, με όλα τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε σήμερα μπορούμε να βρούμε νέους τρόπους για να εκπλήξουμε τον σύντροφό μας που ζει σε ένα άλλο μέρος. Ένα παράδειγμα είναι, να ξέρουμε πως γυρίζει κουρασμένος από την δουλειά και πεινασμένος και να του αποστείλουμε στην πόρτα του το αγαπημένο του φαγητό, μέσω μιας εφαρμογής.
Μία δυνατή έκπληξη είναι επίσης να τον επισκεφτείτε στα ξαφνικά, στα γενέθλια του, σε μια επέτειό σας ή μια απλή μέρα που δεν θα το περιμένει. Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι κάτι τολμηρό για κάποιους, αλλά αν θεωρείτε πως θα ευχαριστούσε τον σύντροφό σας, τότε ίσως να άξιζε να το τολμήσετε.

Μην Ζηλεύετε (πολύ)..

Η απόσταση δημιουργεί ανασφάλειες, αμφιβολίες, παρεξηγήσεις και όλα αυτά οδηγούν σε ζήλεια. Πολλοί άνδρες καταλήγουν σε Athens escorts. Και αν δεν ισχύει για όλους, ισχύει σίγουρα για αρκετούς ανθρώπους αυτό. Η ζήλεια όμως, όπως και να την βιώσει κανείς, με όποια ένταση, δεν θα πρέπει να εκδηλώνετε με έντονες και υπερβολικές αντιδράσεις. Αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει πίεση και αμηχανία στον άλλο άνθρωπο και θα κάνει ζημιά στη σχέση. Για αυτό θα πρέπει, πριν αποφασίσεις να συνεχίσεις μια σχέση από απόσταση, να έχεις αποφασίσει να εμπιστευθείς τον σύντροφό σου.