Σε αυτή την παραλία της Εύβοιας δεν θα βρείτε κύμα σήμερα!

Άγιος Δημήτριος Εύβοια

Δεν χρειάζεται να σας πούμε πολλά.

Συνήθως το καλοκαίρι, θέλεις η παραλία που θα επισκεφθείς να μην έχει κύμα και να απολαύσεις αβίαστα το μπανάκι σου. 

Το κολύμπι είναι μια εξαιρετική μορφή άσκησης που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία.

Είναι μια χαμηλής πρόσκρουσης άσκηση, που σημαίνει ότι δεν καταπονεί τις αρθρώσεις σας, καθιστώντας την μια καλή επιλογή για άτομα με προβλήματα αρθρώσεων ή τραυματισμούς.

Η κολύμβηση είναι επίσης μια καλή μορφή καρδιοαναπνευστικής άσκησης, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, της δύναμης των μυών και της αντοχής.

Επιπλέον, η κολύμβηση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες, της κατάθλιψης και της αϋπνίας.

Υπάρχει ένας παράδεισος στην Νότια Εύβοια. Εκεί θα κάνεις το μπάνιο σου και σίγουρα να ξέρεις δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις το κύμα.

Εκεί δεν “νευριάζουν” ποτέ τα νερά. Για να πας στον Άγιο Δημήτριο στην Νότια Εύβοια που βρέχεται από τον Ευβοϊκό δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Πως θα πάτε στην παραλία που δεν έχει καθόλου κύμα στην Εύβοια

Ακολουθείς τον δρόμο για Κάρυστο.

Καθοδόν θα δεις μία ταμπέλα που γράφει Αλμυροπόταμος. Από τον Αλμυροπόταμο είναι 5 λεπτά απόσταση. Υπάρχει και άλλος δρόμος μέσα από το Πόρτο Μπούφαλο. Εσύ επιλέγεις.

Άγιος Δημήτριος Εύβοια

Λίγα λόγια για τον οικισμό Άγιος Δημήτριος Εύβοιας

Ο παραθεριστικός οικισμός του Αγίου Δημητρίου έχει 98 κατοίκους. Διαθέτει μεγάλη παραλία, ενώ οι ευκάλυπτοι κατά μήκος της αμουδιάς χαρίζουν τη σκιά τους στους λουόμενους.

Υπάρχει αποβάθρα για μικρά σκάφη. Ο οικισμός του Αγίου Δημητρίου φέρεται να ιδρύθηκε το 1880, όταν χτίστηκε το ομώνυμο εξωκλήσι του οποίου φέρει το όνομα.