Όλες οι επιχειρήσεις συμμετέχουν στην ψηφιακή πλατφόρμα MyDATA στον ένα χρόνο πιλοτικής λειτουργίας.
Η ειδική φόρμα καταχώρησης και η εγγραφή στο timologio της πλατφόρμας myDATA είναι πάντα online και από την πρώτη του Νοέμβρη είναι για όλες τις επιχειρήσεις χωρίς καμμία παράταση.
Είναι υποχρεωτικό για επιχειρήσεις (φυσικά και νομικά πρόσωπα) με διπλογραφικά βιβλία.
Από την 1η Νοεμβρίου η υποχρέωση αυτή επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις. Δεν θα δοθεί παράταση ενώ υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ δεν προβλέπουν κυρώσεις εντός του 2021.
Τέλος, στην ανάρτηση 15 ενημερωτικών video για τη χρήση της εφαρμογής, timologio, προχώρησε, στο κανάλι της στο YouTube, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Εύβοια ειδήσεις σήμερα2 μαθητές, 1 σχολείο: Το πιο μικρό δημοτικό της Εύβοιας
Οι δίδυμοι πύργοι στην Εύβοια που λίγοι γνωρίζουν
Εύβοια: Μία παραμυθένια κρυμμένη παραλία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.