Για άλλη μια φορά τροχαίο στον περιφερειακό Χαλκίδας – Ευτυχώς χωρίς τραυματισμό
Takeaways
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε για άλλη μια φορά στον περιφερειακό της Χαλκίδας, λίγο μετά την Υψηλή Γέφυρα, σε ένα σημείο που έχει εξελιχθεί σε καρμανιόλα.
Στο σημείο έφτασε: Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα η Τροχαία Χαλκίδας, η οποία κατέγραψε το συμβάν και διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Σύμφωνα με τις: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους περίπου στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε για άλλη μια φορά στον περιφερειακό της Χαλκίδας, λίγο μετά την Υψηλή Γέφυρα, σε ένα σημείο που έχει εξελιχθεί σε καρμανιόλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους περίπου στην μία τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα, ενώ από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.
Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα η Τροχαία Χαλκίδας, η οποία κατέγραψε το συμβάν και διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Για άλλη μια φορά εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στον περιφερειακό, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Συναγερμός στην πυροσβεστική ύστερα από οσμές καμένου
Πένθος στη Χαλκίδα: Το τελευταίο αντίο σε γνωστό επαγγελματία
Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή 67χρονος γνωστός επαγγελματίας
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News


