Τραγωδία το πρωί στη Χαλκίδα: Ανασύρθηκε νεκρός 67χρονος σε παραλία της Χαλκίδας.
Μια δυσάρεστη είδηση συγκλονίζει από το πρωί την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.
Ένας 67χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα γύρω στις 8:00 το πρωί, από παραλία της Χαλκίδας, όπου είχε πάει για να απολαύσει το πρωινό του μπάνιο.
Στο σημείο επικράτησε άμεσα αναστάτωση και ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα, στελέχη του οποίου έσπευσαν στο σημείο σε ελάχιστο χρόνο. Δυστυχώς, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 67χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διενεργηθεί η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή, η οποία και θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Την προανάκριση για το τραγικό συμβάν έχει αναλάβει και διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος λουόμενος.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Φωτιά τώρα έξω από τη Χαλκίδα – Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει μεγάλο μέρος της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)
Μεγάλη ανατροπή στη Χαλκίδα, ποιο είναι το σχέδιο έκπληξη που θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο;
Χαλκίδα: Συναγερμός μετά από τροχαίο με τραυματισμό 21χρονης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


