Εύβοια: Ξεκινούν διαμαρτυρίες για το σχολείο

Σε διαμαρτυρία και αποχή από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου προχωράει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και νηπιαγωγείων Διρφύων, με μοναδικό αίτημα την άρση της υποβάθμισης του μοναδικού σχολείου που προέρχεται από συνένωση 6 σχολείων.

Το Δημοτικό Διρφύων ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 και η μέχρι σήμερα πορεία του έχει επαληθεύσει την ορθότητα της συνένωσης.

Η ίδια η πολιτεία υποσχέθηκε αυτό το κόσμημα για τη περιοχή και τώρα με την υποβάθμιση αυτή είναι σα να παίρνει την υπόσχεση πίσω.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Η METRO στηρίζει για 4η χρονιά τους εργαζομένους της στην επιθυμία τους να γίνουν γονείς

Ευρωπαϊκές Συνεργασίες με Θετικό Αποτύπωμα για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Νέα διεθνής διάκριση για τη Lithos Digital στο Λονδίνο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.