Ποιο look να διαλέξεις για το Πανεπιστήμιο;!

Αν είσαι φοιτητής, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Είσαι στο πρώτο έτος και ακόμα δεν έχεις προσαρμοστεί στο κλίμα και την καθημερινότητα της σχολής.  Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά σίγουρα υπάρχουν τρόποι ώστε να προσαρμοστείς ευκολότερα και να τα φοιτητικά σου χρόνια να είναι έτσι όπως τα φανταζόσουν. Προτού ξεκινήσεις τα μαθήματα στη σχολή, φρόντισε να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με κάποια basics κομμάτια. Επίλεξε τα κατάλληλα σύμφωνα με τον τύπο σου καθώς μόνο έτσι θα μπορείς να το υποστηρίξεις!

Αν ο τύπος σου είναι αθλητικός τότε ένα σετ φόρμας και ζακέτας είναι μια επιλογή που θα σου ταιριάξει. Μπορείς να επιλέξεις βελούδινο ύφασμα που είναι πιο casual και τον τελευταίο καιρό φοριέται αρκετά. Μπορείς να το συνδυάσεις με skechers γυναικεία και αντίστοιχα με παπούτσια ανδρικά. Αν σπουδάζεις σε σχολή αθλητισμού, τότε αυτό το στυλ ντυσίματος, είναι η μόνη σου επιλογή.

Αν είσαι πιο κλασσικός τύπος, τότε το τζιν παντελόνι είναι η πιο safe επιλογή. Δημιούργησε μια συλλογή από διαφορετικούς τύπους τζιν όπως καμπάνα, cargo και slim ή οτιδήποτε άλλο πιστεύεις ότι σου ταιριάζει, και σε διάφορα χρώματα όπως μπλε, μαύρο και άσπρο. Έτσι λοιπόν θα έχεις ένα στυλ με πολλές διαφορετικές επιλογές. Από πάνω μπορεί να συνδυαστεί με ένα t-shirt είτε σκέτο είτε με σχέδια, αν είναι ζεστός ο καιρός ή φούτερ αν οι μέρες είναι πιο κρύες. Το κατάλληλο παπούτσι για μια τέτοια εμφάνιση είναι το sneaker (λευκό ή μαύρο για να είσαι πάντα μέσα). Μην ξεχάσεις μια ευρύχωρη τσάντα backpack ώστε να χωράει όλα σου τα βιβλία αλλά και τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Αν θέλεις να έρχεσαι πιο καλά ντυμένος είτε γιατί σου αρέσει, είτε γιατί αμέσως μετά δουλεύεις τότε επέλεξε ένα πουκάμισο ή T – shirt και ένα υφασμάτινο παντελόνι. Εδώ χρειάζεται μια διαφορετική ανάλυση για τους άντρες και τις γυναίκες.

Για τους άνδρες:

Επίλεξε ένα τζιν παντελόνι ή υφασμάτινο σε μοντέρνα χρώματα αλλά και στυλάτα patterns με ένα πουκάμισο που θα σπάει την μονοχρωμία και ένα ρολόι για αξεσουάρ που θα δίνει μια γοητεία. Φόρεσε sneakers για να γίνει στο στυλ σου πιο smart casual.

Για τις γυναίκες:

Μια παντελόνα σε έντονο ή πιο κλασσικό χρώμα, ανάλογα τον χαρακτήρα σου ή αντίστοιχα ένα σακάκι με πουκάμισο και παντελόνι. Συνδύασέ τα με κοσμήματα όπως δαχτυλίδια και κολιέ και απογείωσε το στυλ σου με ένα ζευγάρι χαμηλοτάκουνα παπούτσια ή γυναικεία μονόχρωμα sneakers.

Αυτές ήταν μερικές προτάσεις για το στυλ που μπορείς να υιοθετήσεις για την καθημερινότητα στο πανεπιστήμιο αλλά και στις βόλτες σου από το πρωί εώς το βράδυ!