Που θα γίνει φέτος το παζάρι Χαλκίδας – Αλλάζει θέση!

Επιστρέφει και φέτος η ετήσια εμποροπανήγυρη, προς τιμήν της Πολιούχου της Χαλκίδας, Αγίας Παρασκευής, από την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα.

Για την καλύτερη δυνατή λειτουργία και την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, λόγω και του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή στον χώρο διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης.

Advertisement

Συγκεκριμένα, οι παράγκες θα στηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Δ.Α.Κ Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη» και στον κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, μπροστά από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Δεν θα τοποθετηθούν παράγκες επί των οδών, όπως παλαιότερα, προκειμένου να υλοποιείται απρόσκοπτα η κυκλοφορία των οχημάτων.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν είδε αυτό στο χωράφι – Δεν ήταν απλά μια ντομάτα!

Το μυστήριο με τα νεκρά ψάρια κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας

Εύβοια: Αυτή είναι η πιο ήσυχη παραλία που ελάχιστοι γνωρίζουν


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.