Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να επιλέξετε τους αριθμούς της λοταρίας, αλλά συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τρόπους

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να επιλέξετε τους αριθμούς της λοταρίας, αλλά συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τρόπους.

1. Τυχεροί Αριθμοί

Μερικοί νικητές έχουν βασιστεί σε αριθμούς που θεωρούνται τυχεροί ή έχουν θετική συσχέτιση με αυτούς. Ένας νικητής των $1,000,000 του Cash4Life είπε στη Jackpocket ότι οι τυχεροί αριθμοί του πατέρα του έγιναν οι δικοί του: “Αυτοί [οι νικητήριοι αριθμοί του Cash4Life] ήταν πραγματικά οι αριθμοί του πατέρα μου. Ο πατέρας μου πέθανε, οπότε παίζω τους αριθμούς του από τότε.”

2. Γενέθλια & Επέτειοι

Για να κερδίσουν μια λοταρία όπως το παουερ σπιν, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αριθμούς που έχουν προσωπική σημασία, όπως τα γενέθλια ή ειδικές ημερομηνίες. Στην περίπτωση αυτής της νικήτριας των $25,000 το χρόνο για όλη της τη ζωή στη Βόρεια Καρολίνα, ήταν ένας συνδυασμός μερικών προσωπικών ψηφίων: τα γενέθλιά της, τα γενέθλια του γιου της και ο αριθμός της φανέλας ποδοσφαίρου του.

3. Ηλικίες Μελών της Οικογένειας

Μερικοί νικητές έχουν επιλέξει αριθμούς με βάση τις ηλικίες των μελών της οικογένειάς τους, όπως παιδιά, γονείς ή αδέλφια. Μην ξεχνάτε τα κατοικίδια! Ένας παίκτης της Jackpocket στο Νιού Τζέρσεϊ κέρδισε $1,000,000 με αυτή τη στρατηγική: “Όλα ήταν ηλικία ή γενέθλια. Το πρώτο ήταν η γυναίκα μου και μετά ο μικρότερος γιος μου. Το τρίτο ήταν εγώ και μετά ο σκύλος.”

4. Μπισκότα της Τύχης

Μην πετάτε την τύχη! Ένας πρόσφατα συνταξιούχος στη Βόρεια Καρολίνα έπαιξε μερικούς αριθμούς μπισκότων της τύχης από ένα βιετναμέζικο εστιατόριο που του δόθηκαν από την εγγονή του. Αυτοί οι αριθμοί του έφεραν ένα Powerball $344.6 εκατομμυρίων!

5. Όνειρα & Ενστικτώδης Αίσθηση

Λίγοι νικητές έχουν δηλώσει ότι έλαβαν τους νικητήριους τους αριθμούς μέσω ονείρων, οραμάτων ή άλλων μορφών ενστικτώδους αντίληψης. Ένας παίκτης της Jackpocket στο Νιού Τζέρσεϊ είπε ότι οι νικητήριοι αριθμοί του ήρθαν σε αυτόν στη χώρα των ονείρων. “Οι αριθμοί εμφανίστηκαν σε μένα και τους έπαιξα,” είπε.

6. Επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί

Μερικοί νικητές έχουν παρατηρήσει ορισμένους αριθμούς που εμφανίζονται επανειλημμένα στις ζωές τους και αποφάσισαν να τους συμπεριλάβουν στις επιλογές τους για τους αριθμούς τους στη λοταρία. Τον Απρίλιο του 2019, η Deborah Brown από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια έβλεπε συνεχώς τους ίδιους τέσσερις αριθμούς. Όταν αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό και να παίξει, κέρδισε $150,000. Είπε, “Σχεδόν έπαθα καρδιακή προσβολή!”

7. Τυχαία Επιλογή

Πολλοί νικητές έχουν επιλέξει εντελώς τυχαίους συνδυασμούς αριθμών, είτε χρησιμοποιώντας τα Quick Picks είτε δημιουργώντας τους μέσω μιας γεννήτριας τυχαίων αριθμών. Η νικήτρια του ρεκόρ των $9.4 εκατομμυρίων της Jackpocket μας είπε ότι από τους πέντε λαχνούς Pick-6 της σε εκείνη τη μοιραία κλήρωση, δύο από αυτούς ήταν Quick Picks και τρεις από αυτούς ήταν συνδυασμός γενεθλίων και σημαντικών ημερομηνιών. Αυτή τη φορά, τα Quick Picks κέρδισαν! Οι νικητήριοι αριθμοί; 04, 28, 31, 37, 41 και 43.

8. Προηγούμενοι Νικητήριοι Αριθμοί

Μερικοί νικητές έχουν ενσωματώσει προηγούμενα κληρωμένους νικητήριους αριθμούς στους συνδυασμούς τους, υποθέτοντας ότι μπορεί να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επανάληψης. Ο Ralph Laird από την Καλιφόρνιας δημιούργησε ένα πρόγραμμα υπολογιστή που τυχαιοποιούσε προηγούμενους νικητήριους αριθμούς του Λόττο. Κέρδισε $27,58 εκατομμύρια δολάρια, ένα ρεκόρ της Λοταρίας της Καλιφόρνια το 1990! Συγκεντρώσαμε τους πιο συχνά κληρωθέντες αριθμούς του Powerball του 2024, αν θέλετε λίγη έμπνευση.