Εύβοια: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου!

Άγριο έγκλημα συνέβη τις βραδινές ώρες της Παρασκευής σε περιοχή της Ριτσώνας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άντρες, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 29χρονο Σύρο με αποτέλεσμα να φέρει σημαντικά τραύματα σε λαιμό και στήθος.

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο όπου και μετέφερε το νεαρό θύμα στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δυστυχώς τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά με τον θύμα να χάνει την ζωή του κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Αμέσως έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις στον τόπο του εγκλήματος όπου εντόπισαν και συνέλλαβαν τους δύο δράστες μεταφέροντάς τους στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.

Η Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας, σφραγίστηκε και εξερευνήθηκε με σκοπό να διαλευκανθεί η δολοφονία. Από το σημείο, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι όπου και θα σταλθεί για εξέταση.

Ο οικισμός των δύο δραστών, φυλάσσεται με σκοπό να πραγματοποιηθεί έρευνα με παρουσία αρμόδιου δικαστικού υπαλλήλου.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Βαρύ πένθος στη Χαλκίδα: Η απώλεια που «πάγωσε» την πόλη

Σοκ έξω από τη Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο λίγο πριν το Σχηματάρι – Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Έκτακτο: Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Χαλκίδας-Σχηματαρίου

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.