Εύβοια: Κάτω από τα πόδια τους υπήρχε ένας θησαυρός

Από πότε ισχύει η άδεια μητρότητας 9 μήνες;

Πότε θα ισχύει η αύξηση της άδειας μητρότητας από τους 6 μήνες στους 9; Σε ποιους τομείς ισχύει;
Πότε θα ισχύει η αύξηση της άδειας μητρότητας από τους 6 μήνες στους 9; Σε ποιους τομείς ισχύει; Διαβάστε το ρεπορτάζ του evianews.

Αυξάνεται η άδεια μητρότητας. Στους 6 μήνες είναι και θα υπάρξει αύξηση στους 9 μήνες. Πότε ισχύει η αύξηση στην άδεια μητρότητας. Ισχύει στον ιδιωτικό τομέα;

Στους 9 μήνες θα πάει η άδεια μητρότητας για τους εργαζόμενους. Από πότε ισχύει η αύξηση από τους 6 μήνες που είναι σήμερα στους 9;

Αυξάνεται η άδεια μητρότητας για τις εργαζόμενες μητέρες του ιδιωτικού τομέα, που εργάζονται ως μισθωτές. Η αύξηση στους 9 μήνες για τις μισθωτές του ιδιωτικού τομέα είναι σε αναλογία με την ειδική άδεια ανατροφής που δικαιούνται οι μητέρες εργαζόμενες στο Δημόσιο.

Η δικαιούχος της άδειας μητρότητας μπορεί να τη λάβει μέχρι το παιδί να γίνει 8 ετών. Παράλληλα μπορεί να μεταβιβάσει έως 7 μήνες από την ειδική άδεια της μητρότητας προς τον πατέρα, αν αυτός εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Πότε θα ισχύει η αύξηση της άδειας μητρότητας από τους 6 μήνες στους 9; Σε ποιους τομείς ισχύει;

Η αύξηση στην άδεια μητρότητας στους 9 μήνες θα ισχύσει και στον ιδιωτικό τομέα από 1.1.2023. Η τρίμηνη επέκταση είναι για όσους δικαιούνται άδεια μητρότητας από 1.1.2023 ή όσους θα βρίσκονται σε άδεια μητρότητας το 2023. Δείτε ποια είναι τα δικαιολογητικά για την άδεια μητρότητας.

Εύβοια νέα σήμερα

Χαλκίδα: Νόμιζαν ότι ήταν νεκρός όταν … “αναστήθηκε”!

«Κλείδωσαν» τα Μερομήνια, που τρομάζουν το 2024: Τι καιρός θα έρθει;

Εύβοια: Άφωνοι με το τεράστιο πλάσμα στη θάλασσα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.