Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 4: Πότε παίζεται;

μια νυχτα του αυγουστου ηθοποιοι

Η νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, και πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, μας κρατά συντροφιά στην ΕΡΤ κάθε Κυριακή.

Καθώς οι συναντήσεις της Μαρίας με τον Ανδρέα συνεχίζονται, ένας καινούριος κρατούμενος των φυλακών, ο Μάρκος, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ανδρέα η οποία φαίνεται να κλιμακώνεται επικίνδυνα μέρα με τη μέρα και να γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Μαρία, από την άλλη μεριά, έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει.

Η Μαρία για πρώτη φορά μιλά στη Σοφία για τη Σπιναλόγκα. Εν τω μεταξύ, στον Πειραιά, ο Μανώλης γνωρίζει τυχαία μια νεαρή γυναίκα της Τρούμπας, τη Ρηνιώ, ενώ παράλληλα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου κοριτσιού που ζητά τη βοήθειά του. Μια αναπάντεχη φιλία αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα στην Αγάθη και μια παλιά ιερόδουλη, τη Γιώτα.

Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022




ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.