Στην Βόρεια Εύβοια βρέχει από το πρωί και οι αρχές είναι σε ύψιστη επιφυλακή
Η κακοκαιρία χτύπησε την Βόρεια Εύβοια. Από τις 10 και μισή το πρωί, βρέχει στην περιοχή και ευτυχώς είναι ποτιστική. Δεν υπήρξαν μέχρι αυτή την ώρα έντονα φαινόμενα και δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα.
Η ποσότητα νερού που έπεσε δεν ήταν τόσο μεγάλη ούτως ώστε οι καμένες εκτάσεις να μην μπορούν να την συγκρατήσουν. Ούτε ρέματα φούσκωσαν και ούτε πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν.

7 όμως χωριά στην περιοχή Μαντουδίου έμειναν χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα δέντρο έπεσε σε καλώδια μέσης τάσης και δημιούργησε το πρόβλημα. Γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί η βλάβη ενώ σε ετοιμότητα συνεχίζουν και είναι οι αρχές μιας και 50 οχήματα της πυροσβεστικής βρίσκονται εκεί με πάνω από 100 πυροσβέστες.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ
Εύβοια: Αυτή την πισίνα δεν την έχεις δει μόνο στα όνειρα!
Εύβοια: Αν δεις αυτό το πλάσμα στη θάλασσα, μην το πλησιάσεις
Εύβοια: Δείτε τι τον περίμενε στον κουβά στο χωράφι
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.