Αποζημίωση ΔΕΔΔΗΕ: Ποιοι θα πάρουν χρήματα;

Νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα για μέρες, από το πέρασμα της κακοκαιρίας και ήρθε η ώρα για τις αποζημιώσεις από την διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση, θα αποζημιωθούν αυτοί που έμειναν χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες. Άγνωστα παραμένουν τα ποσά και το ποια θα είναι η πλατφόρμα.

Αν κάποιο νοικοκυριό έμεινε χωρίς ρεύμα για λιγότερες από 24 ώρες, δεν θα γίνει η πληρωμή.

Για παράδειγμα, στη Χαλκίδα που είχαμε διακοπή ρεύματος για περίπου μία ώρα, δεν θα υπάρξει κάποια αποζημίωση. Βέβαια, αν κάποια οικιακή σας συσκευή έπαθε βλάβη, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Advertisement

Για τις οικιακές συσκευές που υπέστησαν ζημιές από τις διακοπές ρεύματος έχει ανοίξει ήδη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλλετε τα στοιχεία σας και για να δηλώσετε την ζημιά.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

10 λεπτά δέους: Τι συνέβη ξαφνικά στη θάλασσα της Εύβοιας;

Εύβοια: Ο ήχος έξω από τα παράθυρα τον τρόμαξε

Εύβοια: Το μεγάλο πλάσμα σε δρόμο που έκοψε την ανάσα των οδηγών


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.