Ο ΕΝΦΙΑ 2022 θα υπολογιστεί με τις νέες αντικειμενικές τιμές, οι οποίες είναι αυξημένες σε χιλιάδες περιοχές της χώρας.
Δεν θα υπάρχουν αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ 2022 για τη συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών ακινήτων. Σε πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων θα υπάρξει και μείωση της τάξης του 3,5% σε σχέση με το 2021.
Σε 10 δόσεις θα πληρωθεί με πρώτη δόση τον Απρίλιο. Τέλος, χωρίς αλλαγές αναμένεται να μείνουν εκπτώσεις και απαλλαγές του ΕΝΦΙΑ για τους οικονομικά ευάλωτους, ανάλογα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο θηρίο που έχει βρεθεί
Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
2 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας ύστερα από τροχαίο ατύχημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

