Θα πρέπει να γίνει δήλωση κινητού στο taxisnet

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε κάνει πιστοποίηση τηλεφώνου στο taxisnet.

Με μεγαλύτερη ασφάλεια θα γίνεται η είσοδος μας στο TAXISnet. Όπως βλέπουμε και στο ΦΕΚ, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βάζουν και έναν κωδικό που θα έρχεται στο κινητό τους με SMS προκειμένου να εισέλθουν στο σύστημα.

Θα είναι κάτι ανάλογο όπως το ebanking. Πως κάνω πιστοποίηση τηλεφώνου στο taxisnet; Μέσα από την προσωποποιημένη πληροφόρηση υπάρχει το πεδίο με τον αριθμό του τηλεφώνου.

Κάνοντας login στο taxisnet, θα μπορείτε να κάνετε την δήλωση κινητού. Η αλλαγή αυτή στο TAXISnet, αναμένεται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες του 2022.

Advertisement

Αποτελεί τμήμα της απόφασης για την εγγραφή νέων χρηστών και την επανεγγραφή χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Taxisnet.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Χαλκίδα: Το μυστικό κόλπο που κάνουν οι διαρρήκτες στις πόρτες

Δεν θα πιστέψετε τι εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τη Χαλκίδα

Άφωνοι με αυτό που είδαν να βγαίνει από τη θάλασσα στην παραλία Χαλκίδας


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.