Θέμα λίγων μηνών είναι πλέον η πλήρης απαλλαγή των ελευθέρων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων από τις ΜΥΦ.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΘα υπάρξει η υποχρεωτική χρήση της πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, myDATA, δηλαδή των ηλεκτρονικών βιβλίων (από 1/10 για επιχειρήσεις από ένα όριο τζίρου και άνω και από 1/11 για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις).
Αυτό με λίγα λόγια οδηγεί στην κατάργηση της ΜΥΦ, αφού όλα τα δεδομένα των τιμολογίων μεταξύ επιχειρήσεων διαβιβάζονται στην ΑΑΔΕ σε πρώτο χρόνο αυτόματα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σαν σκηνή από ταινία: Χιλιάδες μοβ μέδουσες στα νερά της Χαλκίδας
Το «βαρύ» έργο που θα φέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας στη Χαλκίδα!
Βαρύ πένθος στη Χαλκίδα: Η απώλεια που «πάγωσε» την πόλη
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

