Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση στις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, Αργολίδας, στη Νότια Εύβοια και σε τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, σύμφωνα με τον «οδικό χάρτη» της Πολιτείας (Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020, ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020) και του κοινού χρονοδιαγράμματος της ΕΡΤ και της DIGEA.
Οι τηλεθεατές των περιοχών αυτών θα πρέπει να προβούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου 2021 σε επανασυντονισμό των δεκτών τους για τη λήψη των καναλιών από τις νέες συχνότητες, ενώ επισημαίνεται ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε αγορά νέου εξοπλισμού.
Στην τηλεόραση σας θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτόματο συντονισμό, όπου ο δέκτης αναζητά και αποθηκεύει στη μνήμη όλα τα διαθέσιμα προγράμματα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Αναβαθμίζεται όλο το παραλιακό από Συκιές έως Κόκκινο Σπίτι – Το σχέδιο Βάκα
Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών
Προσοχή σε όλους στη Χαλκίδα! Σας έχει τύχει να σας πάρουν με αυτό το κόλπο;
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

